AVA_Themaversiering_NLD

Themaversiering: voor ieder feest de geschikte versiering

Plan je een verjaardagsfeestje voor één van de kids of geef je een housewarming party? Vier je kerst of hou je een romantisch diner bij je thuis? Of wil je jouw huwelijksreceptie of jubileum een aparte versiering geven ? Dan heb je themaversiering nodig om de feestzaal of feestruimte op te luisteren en er stralend te doen uitzien.

Tafelbekleding, vlaggetjes en slingers

Bij AVA vind je feestversiering voor iedere gelegenheid : tafelbekleding en servetten in heel veel verschillende kleuren. Voor bepaalde seizoensgelegenheden hebben wij een apart assortiment aan tafelbekleding volledig aangepast aan het thema. Maak de feesttafel compleet en geef ze die bijzondere accenten zodat jouw feestje net dat tikkeltje meer heeft. Vergeet geen vlaggetjes, slingers en feesthoedjes!

Feestversiering voor kinderfeestjes

Voor kinderen zijn themafeestjes altijd dolle pret. Ze kunnen de kostuums van hun favoriete helden dragen en zich naar hartelust uitleven. Daar hoort uiteraard ook de juiste feestversiering bij! Slingers, ballonnen en nog veel meer leuke themadecoratie waar kinderen weg van zullen zijn koop je bij AVA.