AVA_Tafelbekleding_NLD

Tafelbekleding en tafeldecoratie voor een mooi versierde tafel

Als je kan aanschuiven aan een mooi versierde tafel smaken de voorgeschotelde gerechten altijd net dat tikkeltje beter. Het is dan ook belangrijk dat als je zelf een feestje geeft, je voldoende aandacht besteedt aan de tafelbekleding en tafeldecoratie. Met een mooi verzorgde tafel kan je je gasten visueel en culinair verwennen!

Een ruim assortiment tafelbekleding en tafeldecoratie

Bij AVA vind je alles wat je nodig hebt om van je tafel een pareltje te maken. Wij beschikken over tafelbekleding in allerlei kleuren, vormen en maten. Op die manier kan je tafeldecoratie kiezen die perfect bij het thema en de stijl van jouw feestje past. Werk je tafel af met kleurrijke servetten, placemats en bestekhouders.

Vergeet trouwens niet om op je tafel enkele sfeerelementen te voorzien. Bloemen en kaarsen maken de tafelaankleding bijvoorbeeld al een heel stuk gezelliger!

Kwalitatieve tafeldecoratie

Bij AVA kan je niet alleen terecht voor een ruim aanbod tafelbekleding en tafeldecoratie. Je vindt er ook een uitgebreide waaier aan tafelaccessoires. Oneindig veel mogelijkheden om te combineren en alles je eigen accent te geven. Alle producten worden vervaardigd uit hoogstaande kwaliteitsgrondstoffen. Onze collectie bestaat uit volgende kwaliteiten: Gala, Mundo, Fiesta, Rondo en Plaza. Elk met zijn eigen specifieke kenmerken.

pinterest-knop-300px