AVA_Partyservies_NLD

Partyservies en wegwerpbestek om van te smullen

Niets is leuker dan een feestje organiseren bij je thuis met vrienden en familie. Uiteraard hoort bij een feestje ook lekker eten en drinken. Heerlijke hapjes en versnaperingen, cocktails en champagne, en misschien zelfs een diner. Al die verrukkelijke gerechtjes veroorzaken echter een berg afwas… Gelukkig is dat dankzij het partyservies van AVA voorgoed verleden tijd!

Geen afwas meer dankzij het AVA wegwerpbestek

Zou je graag een feestje organiseren maar zinkt de moed je al in de schoenen als je denkt aan de berg afwas die na het feestje op je aanrecht zal staan? Met het partyservies van AVA kan je jouw feestje in schoonheid afsluiten en bespaar je jezelf een heleboel werk!

Het feestje begint met de aperitief in elegante, plastic champagneglazen met een knappe zilveren voet. Aperitiefhapjes kan je presenteren in leuke wegwerp aperitiefglaasjes of op wegwerp aperitiefbordjes, schoteltjes en schaaltjes.

Over naar het diner. Zowel bij het voor-, het hoofd- als nagerecht kan je gebruik maken van het wegwerp bestek en mooi versierde kartonnen bordjes. De drank wordt geserveerd in kleurrijke plastic wijnglazen en of bekertjes voor de kids.

Geboorte_Slider1
Geboorte_Slider4

Bamboe partyservies

Wie het allemaal net een tikkeltje chiquer wil, kan beroep doen op het suikerriet en/of bamboe assortiment borden, bekers en bestek. Zo kom je op jouw feestje nog origineler uit de hoek!