Communietafel met gamethema: cooler kan niet!

Is je zoon een echte gamefreak en is hij niet weg te slaan van zijn computer? Dan is een communietafel versierd met computerspelletjes zeker iets voor hem. De twaalfjarige Vince vertelt het verhaal over zijn plechtige communiefeest.

gamers-2

Een echt gamethema voor Vince

Computerspelletjes zijn echt mijn ding. Mijn communiefeest zal dan ook volledig in het teken van games staan. Ik krijg het coolste feest ooit!”

De stoerste communietafel ooit

Wil je een volledige computerwereld creëren die uit pixels bestaat? Dat kan! Zorg voor een tafelloper met vierkantjes in de lievelingskleur van je zoon en plaats er enkele vierkante borden op.

Zet enkele decoratieve potjes op je communietafel om sauzen te serveren. Bouw daarnaast met enkele tapasschaaltjes een muur. Beplak ze met dezelfde kleur als je tafelbekleding, maar zorg voor verschillende kleurschakeringen. Zo creëer je een heus 3D-effect.

gamers-3

gamers-4

Uitnodigingen met megapixels

De pixels moeten niet alleen op je tafel te zien zijn, ook je drukwerk – zoals je uitnodigingen, menukaarten en naamkaartjes – moet in de lijn van hetzelfde thema liggen. Zo maak je het communie- of lentefeest helemaal af.

Gebruik een accentkleur

Plaats enkele theelichthouders met pixels op je feesttafel en wissel af met leuke fotohouders – waar je de naamkaartjes van je genodigden op bevestigt.

Zorg ervoor dat je niet te veel verschillende kleuren door elkaar gebruikt. Je tafel zal er al snel te druk uitzien. Kies één hoofdkleur – groen, rood of blauw – en combineer met een neutrale kleur.

Doosjes om van te smullen

Om je genodigden niet met lege handen naar huis te laten gaan, kun je snoepdoosjes meegeven. Kies voor doosjes in de vorm van mannetjes om het spelletjesthema in de verf te zetten. Zorg ervoor dat de snoepjes dezelfde kleur hebben als je tafeldecoratie. Verspreid ze over de tafel, zodat je genodigden een exemplaar mee kunnen nemen.

gamers-5gamers-6

Ontdek alles voor uw communie- of lentefeest!