Klaar voor het communie- of lentefeest van je zoon of dochter?

Maak een keuze uit onze vier stijlen

Wil je je zoon of dochter helemaal verrassen tijdens zijn of haar communie- of lentefeest? Zorg dan voor een leuke feesttafel met alles erop en eraan: een geschikte uitnodiging, bijpassende tafelversiering, een aandenken aan het feest, … Dat maakt de herinnering aan deze bijzondere dag nóg unieker! Maak een keuze uit een van onze vier stijlen.


Voor kleine prinsessen

Viert je dochter haar eerste communie en is roze haar favoriete kleur? Dan is een prinsessenthema ideaal. In combinatie met bloemen en vlinders kan deze tafel vrijwel elke zes- of zevenjarige meid bekoren!

Prinsessen
Laat je hier inspireren


Voor voetbalfans

Viert je zes- of zevenjarige zoon zijn lentefeest? Kies dan voor een thematafel die betrekking heeft op een van zijn favoriete hobby’s. Het voetbalthema is hier een mooi voorbeeld van.

Voetbal thema
Laat je hier inspireren


Voor stille dromers

Doet je dochter dit jaar haar plechtige communie of lentefeest en houden jullie een groot feest? Dan is een frivole communietafel ongetwijfeld op zijn plaats. In combinatie met bijpassende naamkaartjes en uitnodigingen, maak je je tafel helemaal af.

Dromers
Laat je inspireren


Communiefeest voor stoere gamers

Is deze keer jouw zoon aan de beurt om zijn plechtige communie te vieren en vindt het communiefeestje bij je thuis plaats? Ga da voor een echte gametafel met alles erop en eraan. Je zoon zal er ongetwijfeld dol op zijn!

Gamers
Laat je inspireren