Breng licht en kleur in je leven met … kaarsen!

 
Vrolijk verlicht feestje

Kijk, de aperitiefglazen staan al klaar. De tafel is gedekt en de hapjes worden geserveerd. Wat ontbreekt er nog om het helemaal gezellig te maken aan tafel? Kaarslicht, natuurlijk.

Of je nu in de zomer buiten geniet van bubbels en barbecue, of in de winter knus binnenzit bij het haardvuur met een glühweintje erbij: sfeerlicht is essentieel. Wat kies jij: theelichthouders in vrolijke kleurtjes of rustieke kaarsen die traditie uitstralen?

Tuinfeest georganiseerd? Wijs je gasten de weg met sfeervol kaarslicht!

Plaats op je oprit of tuinpad enkele witte tuinkaarsen in aardewerken schotels. Dankzij hun grote vlammen worden deze kaarsen echte lichtbakens in de duisternis.

Of pak het origineel aan en plant lange kaarsen op stokjes in de grond. Wierookstokjes, maar dan in het groot! (En zonder de indringende geur…)

 


 


Met kaarsen kun je je het hele jaar door creatief uitleven. Zomer of winter: ze vormen altijd een mooie aanvulling op je interieurdecoratie.

Verwerk sfeerkaarsen bijvoorbeeld in robuuste weckpotten – ‘mason jars’ voor de hipsters onder ons – of fleur er je kersttafel mee op, al dan niet in combinatie met zorgvuldig geplooide servetten en de mooiste kerstdecoratie.

Benieuwd hoe je met kaarsen sfeer schept in je interieur of tuin? Vraag raad aan onze medewerkers in een van de AVA-winkels, zij staan je maar wat graag te woord!

Kaarsen op de verjaardagstaart

Ook op een verjaardagsfeest kunnen kaarsen niet ontbreken. In de eerste plaats op de taart, dat spreekt voor zich. Maar kaarsen kunnen daarnaast ook uitstekend dienen als feestdecoratie.

Laat de kleuren van je kaarsen matchen met de kleuren van het tafelkleed of de slingers. Keuze te over in het kaarsenassortiment van AVA, zowel qua kleuren als vormen!