AVA_Kaarsen_NLD

Kaarsen: gezellige sfeerverlichting

Kaarsen zijn dé manier bij uitstek om je woning op een gezellige en sfeervolle manier te verlichten. Op een koude winteravond is niets knusser dan enkele mooie kaarsen, maar ook tijdens zomerfeestjes zijn kaarsen de ideale sfeerverlichting. Bij AVA vind je daarom een zeer uitgebreid assortiment kaarsen, zodat je voor elke gelegenheid de perfecte kaars in huis hebt!

Kaarsen voor elke gelegenheid

Kaarsen zijn er voor elke gelegenheid. Op verjaardagsfeestjes zijn happy birthday kaarsen bijvoorbeeld onmisbaar ter afwerking van een grote verjaardagstaart. Ook op andere feestjes komen kaarsen vaak van pas, zoals bij een doop, babyborrel of bruiloft. Theelichtjes zijn dan weer ideaal voor de eindejaarsfeesten, terwijl een mooie buitenkaars voor heel wat sfeer op zomerfeestjes zorgt.

Kaarsen ter decoratie

Kaarsen zijn tegenwoordig steeds populairder als decoratiemateriaal. Kaarsen bieden dan ook de mogelijkheid om je interieur een nieuwe en frisse look te geven. Al wat je daarvoor hoeft te doen is je woning versieren met kaarsen volgens de kleuren van het seizoen. Frisse en fel gekleurde kaarsen brengen de zon in huis tijdens de zomerperiode, terwijl kaarsen in sobere tinten eerder rust en gezelligheid bieden als het buiten kouder wordt.

Zelf kaarsen decoreren

Zelf je eigen kaarsen decoreren, is de ideale manier om je interieur af te werken met een persoonlijke toets. Met een beetje creativiteit en de hulp van AVA maak je thuis de mooiste kaarsen en kan je genieten van een gepersonaliseerde sfeerverlichting!