In geen tijd een knaller van een verjaardagsfeest organiseren

 

 

Er is er eentje jarig en dat moet gevierd worden. Laat de champagnekurken dus maar knallen! Onze verjaardagsthema’s helpen je om in een mum van een tijd een onvergetelijk feest te organiseren. En daarbij hebben we werkelijk aan alles gedacht: van tafelbekleding tot originele cadeaus.

Verhuizen

 
Verjaardag

Thema kinderen

Hip, hip, hoera! Tijd om te vieren, lekkere taart te smullen en cadeautjes te openen. Maar eerst moet de feestruimte aangekleed worden. Of je het feest nu in de eetkamer, in de tuin of op verplaatsing organiseert: bij AVA vind je al het nodige om iedere ruimte een feestelijk kleedje te geven. Onze complete thema’s – zowel voor jongens als voor meisjes – bestaat uit tafelbekleding en -decoratie, eenmalig servies, feesthoedjes, geschenkpapier, slingers en banners, ballonnen met opdruk, feestversiering, … Noem maar op! En dat alles met vrolijke kleurtjes en opgewekte prints.

Met onze kartonnen “happy birthday” letters kan je bovendien zelf voor unieke tafeldecoratie zorgen! De letters kunnen naar eigen wens ingekleurd, bestempeld of beplakt worden met stickers! Of waarom geef je ze geen fris kleedje met Décopatch?

 

Thema volwassenen

Volwassenen geven het dan misschien wat minder graag toe, maar ook zij houden van verjaardagen. Gezellig samenzijn met vrienden en familie en grapjes maken over de eerste grijze haren. Ook de verjaardagsfeestjes voor een meer volwassen publiek kunnen ingekleed worden met AVA. Ons verjaardagsthema biedt een compleet feestpakket en maakt het mogelijk om in geen tijd een prachtige feesttafel op te zetten en de ruimte gezellig aan te kleden.

volwassenen

 

Cadeautip!

Ben je nog op zoek naar een geschenk? Grijp dan niet naar de eerste de beste schuimwijn in de supermarkt. Een fles lekkere cava met een persoonlijke boodschap is zo veel leuker! In ons verjaardagsassortiment vind je stiften waarmee je op glas kan tekenen en allerlei linten om de fles verder te versieren. Zo kan je een warme boodschap meegeven voor de jarige en een minder origineel geschenk toch een creatieve touch geven!

Cadeautip