Helemaal klaar voor een bangelijk Halloweenfeestje!

 
Van huis naar spookhuis

31 oktober is de jaarlijkse hoogmis van de griezels en monsters. Op Halloween komen ze allemaal de straat op en jagen ze iedereen de stuipen op het lijf. Ben jij een van die griezels en sta je net als ons te popelen om je huis om te toveren tot een waar spookhuis? Dan vind je bij AVA alles voor een bangelijk feestje!

Niets zo angstaanjagend als een ‘haunted mansion’ dat van kop tot teen gehuld is in een mysterieuze sfeer. Onheilspellende doodshoofden die krioelen van de slangen, spookachtige heksen die rond je voordeur zweven, griezelige banners … De hele buurt begint spontaan te klappertanden wanneer ze je huis aanschouwen!

Ook binnen zorg je voor ijzingwekkende taferelen. Maak het lekker donker in de inkomhal of woonkamer en gids je gasten door een doolhof van spinnenwebben en bengelende (namaak)spinnen en vleermuizen. Angstkrijsen verzekerd!

Wie heeft er gezegd dat heksen, zombies en vampiers niet creatief kunnen zijn? Ontdek onze knutseltips waarmee je jouw eigen Halloweendecoratie maakt! (link hobbypagina)

 


 


Wil je je gasten verrassen op een gruwelijk lekkere delicatesse? Dan is ons recept voor spinnensoep een absolute aanrader. Hiervoor moet je rauwe spaghetti in gehaktballetjes prikken en ze samen koken. Voeg de ‘spinnetjes’ toe aan je pompoensoep. Je spinnensoep is klaar om op te dienen.

pinterest-knop-300px

Trick or treat en spinnensoep!

Ben jij ook een … snoepdorstige griezel? Dan is Halloween de perfecte avond om je honger naar snoep te stillen! Zet je masker op, trek je meest griezelige kostuum aan en haal je trick or treat-mand boven! Met onze huiveringwekkende manden durft niemand je een traktatie te weigeren.