Goud, zilver of diamant? Alles om er een prachtig jubileum van te maken
Jubileum

Een verjaardag, jubileum, communie, kinderfeest, tuinfeest…Wat je ook te vieren hebt, bij AVA vind je alle materialen en toebehoren om er een origineel en geslaagd feest van te maken. AVA is de winkel om je feest een eigen ziel te geven, met een enorme keuze aan eigentijdse versiering en accessoires, tafeldecoratie, drink- en eetgerief. Ook voor het laten drukken van je uitnodigingen kan je bij AVA terecht.

Jubileum

Een jubileum, da’s een memorabel moment in ons leven. Het vormt de kers op de taart van iets waar je jarenlang je hart en ziel in gestoken hebt.

Een jubileum mag, nee móét dan ook ten volle gevierd worden, en daar helpt AVA je graag bij.

Een gouden jubileum of het jubileum van een collega?

Gelukkig heeft een mens tijdens zijn leven heel wat redenen om te vieren. Het tienjarige bestaan van de sportclub, 50 jaar getrouwd of 25 jaar trouwe dienst bij de werkgever, … Allemaal uitstekende momenten om de flessen te kraken en uit de bol te gaan!

Welk jubileum je ook wilt vieren, AVA staat altijd voor je klaar. We hebben dan ook alles in huis om een receptie te verzorgen of om een feestje te bouwen. Want wat is een feestje zonder passende decoratie? Zo vind je bij AVA ballonnen en decoratie (lintjes, tafeldecoratie, slingers, …) met het jaar erop en de bijpassende kleur: zilver voor 25 jaar en goud voor 50 jaar. Daarnaast hebben we ook afzonderlijke cijfers op letters, zodat je zelfs voor een vijfjarig jubileum de feestzaal kan versieren.

Jubileum
Jubileum

En mag er ook een hapje en drankje genuttigd worden? Dan is ons assortiment ‘disposables’ een mooie aanrader! Het assortiment biedt namelijk alles wat je nodig hebt op een receptie of een feestje: (champagne)glazen, borden en bestek, potjes, lepeltjes en prikkers voor (aperitief)hapjes, … Noem maar op, je vindt het ongetwijfeld bij AVA!

Wie ten slotte de feestvreugde wil laten losbarsten, trapt het feestje af met serpentines en confetti en voorziet iedereen van een feestelijke boa of feesthoedjes.

Jubileum