Gezellig feesten tijdens het najaar

 

Het najaar is aangebroken. De nachten worden kouder, de dagen korter … Maar gelukkig brengen de laatste maanden van het jaar ook flink wat feestelijke gelegenheden met zich mee. Het vallen van de bladeren doet je ongetwijfeld hunkeren naar de talloze feestjes met familie en vrienden die eraan komen. Warme hapjes en een glaasje glühwein, anyone?

Een fantastisch feest voor alle zintuigen

Een knetterend haardvuur, goed gezelschap en heerlijk eten en drinken. Dat zijn de ingrediënten voor het ideale feestje thuis. En natuurlijk is prachtige tafeldecoratie ook een must. Bij AVA kun je kiezen uit verschillende gekleurde servetten en tafellopers, waarmee je meteen een gezellige sfeer creëert. Verras je gasten door je servetten op een originele manier te vouwen en een klein cadeautje op hun bord te leggen.

 


Alles voor een kerstfeest of kerstmarkt

Heeft jouw vereniging een kerstfeest of kerstmarkt op het programma staan? Prikkers met bijhorende hapjesplank en -schaaltjes om de hapjes op te dienen, mogen daar zeker niet ontbreken. Serveer je ook warme hapjes? Onze serveerplank met puntzakjes is een originele manier om je gasten te bedienen. Ook AVA’s wegwerpservies en plastic glazen zijn onontbeerlijk op elk eindejaarsfeestje.

 


Het perfecte verjaardagsfeest

Wil je je verjaardag of jubileum vieren met alles erop en eraan of heb je niet veel tijd om een groots feest in elkaar te boksen? Bij AVA vindt je sowieso alle feestartikelen die je nodig hebt om er een geslaagd event van te maken. Slingers, ballonnen, tafellopers, schaaltjes voor chips en nootjes, bedankjes voor je gasten, materiaal om een verjaardagskroon in elkaar te knutselen voor je jarige oogappel, … Breng een bezoekje aan een AVA-winkel en je hebt meteen al het nodige in huis. Ook aan de uitnodigingen voor je feest hebben wij al gedacht!