Gezellig aperitieven tijdens je barbecuefeest

 

Nu de lente is aangebroken, is het hoog tijd om je barbecuestel onder het stof vandaan te halen. Een barbecuefeest is dan ook een heuglijk moment en doet je ongetwijfeld hunkeren naar de talloze zomerfeestjes die eraan komen. Lekkere aperitiefdrankjes – zoals mojito’s en strawberry daiquiri’s – en hapjes mogen dan ook niet ontbreken.

Een barbecuefeest voor alle zintuigen

Een stralende zon, goeie vrienden en heerlijk eten en drinken. Dat zijn de ingrediënten voor het ideale barbecuefeest. Je hebt natuurlijk ook barbecuetools en tafelbekleding nodig. Bij AVA kun je kiezen uit verschillende gekleurde servetten en tafellopers, waardoor je meteen de zon op je tafel en je bord tovert. Verras je gasten door je servetten op een originele manier te vouwen.

Multifunctionele tapasplank

Vooraleer je het vlees op je barbecue legt, is een uitgebreide aperitief meer dan welkom. Prikkers met bijhorende plank mogen niet ontbreken. De plank is multifunctioneel, want je kunt ze ook gebruiken om toastjes op te leggen. Zo’n tapasplank oogt niet alleen mooi, maar maakt het je vrienden makkelijk om van je overheerlijke kookkunsten te proeven. Serveer je ook warme hapjes? Dan is de serveerplank met puntzakjes een originele manier om verschillende hapjes op te dienen. Ook ons eenmalig kunststof servies is onontbeerlijk op elk feestje.

 
 

aangepast

Barbecue on the go

Een klassieke barbecue is ideaal voor een feest met vrienden of familie. Heb je niet veel tijd om een groots feest in elkaar te boksen? Of wil je er een gezellige avond met twee van maken? Kies dan voor een wegwerpbarbecue van AVA. Deze barbecue is ook uitstekend voor festivals of picknickuitjes in het park.

It’s cocktail o’clock!

Ben je geen kooktalent en hou je het liever eenvoudig? Zet dan wat chips, zoutkoekjes en nootjes op tafel. Dit mooie plankje fleurt alvast je feesttafel op. Voor een echt lente- of zomergevoel zijn cocktails onontbeerlijk. Ze zorgen namelijk voor de ultieme verfrissing. Met deze stijlvolle en sterke glazen kan geen enkele genodigde aan je (zelfgemaakte) cocktails weerstaan!