Pak het mooi in met de leukste geschenkverpakkingen!

 

Cadeautjes krijgen … én geven

Niets is fijner dan cadeautjes krijgen, al valt er voor cadeautjes geven ook wel iets te zeggen. Want die ‘smile’ op het gezicht van het feestvarken, die is natuurlijk goud waard.

Heb je het perfecte cadeau gevonden, zo eentje waarvan de jarige nooit zal vermoeden dat jij het voor hem of haar gekocht hebt, maar dat wél zonder twijfel in de smaak zal vallen? Mooi zo. Dan begint nu het tweede deel van jouw opdracht, de kers op de taart als het ware: je cadeau in een super-de-luxe-geschenkverpakking stoppen.

En je hebt geluk, want daar weten we bij AVA werkelijk álles over.

 


De ene geschenkverpakking is de andere niet

Elk cadeautje is uniek en verdient een gepaste verpakking. De ene verpakking licht een tipje van de sluier op, de andere houdt de inhoud tot op het allerlaatste moment als verrassing verborgen.

Welke geschenkverpakking past bij jouw cadeau? Een schattig rond blik (voor jouw zelfgebakken koekjes), een grote doos met een opvallende strik errond (en een zijden sjaal erin), of een knalroze verpakking voor een paar pumps die flink wat ‘pink ambition’ uitstralen?

 


Snel een geschenk verpakken?

Soms moet het snel gaan. Je komt thuis van het werk en je wordt binnen een uurtje al op het feest verwacht. Je cadeau ligt klaar, maar je hebt geen tijd meer om het in te pakken. Wat nu?

Ons advies: leg een voorraadje ‘noodverpakkingen’ aan. In onze winkels vind je tal van leuke oplossingen: geschenkzakken, kleurrijke zakken voor wijn- en champagneflessen, kant-en-klare geschenkdozen, …

Een cadeau ‘pimpen’ met een unieke en persoonlijke touch? Dat doe je met een originele sticker of een leuk etiket, waarop je een persoonlijke boodschap neerpent.

Allemaal te vinden in je AVA-winkel!