AVA_Feestversiering_NLD

Feestversiering voor elk soort feest

Alle redenen zijn goed om te feesten. Of je nu een verjaardag viert, een communie, geboorte, huwelijk of jubileum, met de juiste decoratie breng je iedereen meteen in de juiste sfeer en maak je van elke party een knalfeest! Wil je zelf zo’n super feest organiseren? Voor elke gelegendheid vind je bij AVA de geschikte feestdecoratie, welke stijl je ook verkiest.

Feestdecoratie in alle vormen en maten

Bij AVA kan je terecht voor heel wat feestdecoratie in allerlei soorten, vormen, maten en kleuren voor elke gelegenheid. Met kleurrijke slingers en vlaggetjes zorg je voor een vrolijke toets op elke locatie. Gasten weten meteen waar het feestje van start gaat en zullen onmiddellijk in feeststemming zijn.

Confetti is dan weer ideaal als verrassingseffect. Organiseer je een verrassingsfeestje voor een jarige, dan kan je de jarige onderdompelen in een stroom van confetti. Witte confetti is dan weer perfect voor een pas getrouwd paar.

Een extra gezellige sfeer creëer je in een mum van tijd met behulp van kaarsen en lampionnen. Op die manier zorg je in één klap voor verlichting en gezelligheid!

Tenslotte vind je bij AVA leuke ballonnen voor elke gelegenheid. Ballonnen met cijfers zijn kleurrijke feestdecoratie voor verjaardagsfeestjes of jubileums. Voor babyborrels zijn er de ballonnen met it’s a boy/it’s a girl.