Piekfijn uitgedost op het EK in Frankrijk

 
Of je in juni live in het Stade de France naar ons nationaal elftal komt kijken of gewoon vanuit je luie zetel, een outfit in de Belgische driekleur is een must. Ontdek hier alle musthaves voor het EK in Frankrijk!

Met een pruik of hoed naar het EK in Frankrijk

Om volledig in de sfeer te komen, heb je tijdens het EK in Frankrijk zeker een pruik of hoed nodig. Bij AVA kun je kiezen uit een gewone driekleurpruik of een wat gekkere ‘mohawk’. Liever een hoed? Ook die vind je in allerlei vormen: de Charlie Chaplin-hoed, de cowboyhoed of een exemplaar met belletjes. Mag het wat vrouwelijker? Kies dan voor een diadeem met de Belgische driekleur.

Je kent ze ongetwijfeld nog: de hoezen die tijdens het WK in Brazilië een heleboel autospiegels sierden. Dit jaar verdient je motorkap alle aandacht. Kleef er een sticker met de Belgische driekleur op en laat iedereen zien hoe trots je bent op je vaderland!

 


 


In je eentje naar het voetbal kijken is misschien wel leuk, maar samen met je vrienden maak je er pas echt een feestje van! Vul je koelkast met bier en voorzie voldoende chips, nootjes, minipizza’s en partysnacks. Serveer alles op de kleurrijke borden en schaaltjes van AVA en schenk het bier uit in onze handige wegwerpglaasjes.

Versier je interieur of tuin met vlaggetjes en decoratieve ballen in de Belgische driekleur. Nu kan het feestgedruis helemaal losbarsten!

Maak je outfit helemaal af

Wil je je outfit helemaal afmaken? Hang dan een boa, bloemenkrans of supporterssjaal rond je hals. Met clapsticks of pomponnetjes supporter je ten volle voor ons nationale elftal!