Alles voor een
geslaagd feestje
zonder afwas
verjaardag-anniversaire

Een verjaardag, jubileum, communie, kinderfeest, tuinfeest…Wat je ook te vieren hebt, bij AVA vind je alle materialen en toebehoren om er een origineel en geslaagd feest van te maken. AVA is de winkel om je feest een eigen ziel te geven, met een enorme keuze aan eigentijdse versiering en accessoires, tafeldecoratie, drink- en eetgerief. Ook voor het laten drukken van je uitnodigingen kan je bij AVA terecht.

Feesten zonder afwas! Organiseer het
beste feest ooit met AVA

Niets zo vervelend als die berg afwas die je aanstaart na een leuk feestje. Het kan gelukkig ook anders. AVA toont je hoe zelf een feestje kan organiseren zonder afwas.

Het assortiment ‘disposables’ biedt je immers alles wat je nodig hebt om elk soort feestje te organiseren: van een verjaardagsfeestje voor kinderen tot een zomerse barbecue met de hele familie of alle collega’s.

AVA-verjaardag-anniversaire

Van plastic beker tot wegwerp servies

Verkiest u plastic, karton, of schuim? Bij AVA maakt het allemaal niet uit. Ons assortiment biedt namelijk bestek, servies en meer van alle bovenstaande materialen. Uiteraard moet het er allemaal ook goed uitzien zodat het geen afbreuk doet aan de aankleding van de ruimte en de tafels. Net daarom biedt AVA je een ruime keuze uit verschillende materialen en stijlen.

Zo vind je bijvoorbeeld eenvoudige plastic of kartonnen bekertjes met of zonder bedrukking die uitstekend zijn voor het kinderfeestje. En dit geldt voor het hele assortiment aan servies, bestek, schalen, aperitiefbordjes en –glaasjes en zelfs aperitieflepels. Ook het oog wil immers wat en met onze gekleurde borden, schalen, lepeltjes, enzovoort kan je de feesttafel(s) wat extra kleur geven.

AVA-party

AVA-toebehoren

Dé winkellijst voor ieder feest

Bij ieder feest komt uiteraard ook een winkellijstje kijken.

Ga na hoeveel personen je uitgenodigd hebt en voorzie voor elk van hen minstens 1 stuk van alles.

Om zeker te zijn, kan je nog enkele zaken extra voorzien zodat je steeds een reserve hebt. Start alvast met de onmisbare zaken:

  • Standaard glazen of bekers voor koude én warme dranken
  • Servies & bestek (+ eventueel onderborden)
  • Serveerschalen

En dan enkele zaken waar je niet meteen aan zou denken:

  • Punchkom en –lepel
  • Kom, glaasje, schaaltje of lepeltje om aperitiefhapjes & desserts te presenteren
  • aperitiefprikkers

Denk ten slotte ook aan de tafelbekleding:

  • Tafelpapier
  • Tafellopers
  • Servetten

 

Breng zeker een bezoekje aan één van onze winkels. Vergeet zeker je winkellijstje niet!