Een spetterende nieuwjaarsreceptie
organiseren

 

 

Hoewel we bij het begin van een nieuw jaar vooral naar de toekomst kijken, is dit nieuwe begin ook het uitgelezen moment voor een terugblik. En welke gelegenheid leent zich hier beter toe dan de nieuwjaarsreceptie? Traditioneel worden er tijdens de receptie ook mensen in de bloemetjes gezet. Voor hun trouwe dienst , voor hun uitmuntende werk of gewoon … omdat het kan!

Bij AVA vind je alles om een spetterende nieuwjaarsreceptie te organiseren, zowel voor bedrijven als verenigingen als voor families.

Verhuizen
 

Verhuizen

De receptie tot in de puntjes verzorgd

Tijdens de eindejaarsperiode vind je bij ons een uitgebreid assortiment van producten om je nieuwjaarsreceptie goed voor te bereiden want daar komt immers heel wat bij kijken. Zo genieten we tijdens het keuvelen van een frisse aperitief en een lekker hapje, strekken we de benen op de dansvloer en zetten we onze favoriete vrienden of werknemers in de schijnwerpers.

In onze winkels kan je terecht voor plooibare banket- en statafels met feestelijke tafelhoezen in verschillende kleuren. De bankettafels zijn perfect om het buffet uit te stallen of om een walking dinner te organiseren. Aan de statafels kunnen de gasten genieten van hun hapje en drankje. De gekleurde tafelhoezen zorgen voor een feestelijk tintje en kunnen aangevuld worden met servetten of tafelbekleding in bijpassende kleuren.

 

Essentiële onderdelen

Essentiële onderdelen van iedere nieuwjaarsreceptie zijn natuurlijk het eten en de drank. Wij weten als geen ander dat de presentatie minstens even belangrijk is als het hapje of de drank zelf. In ons ruime assortiment (serveer)schalen en bordjes voor eenmalig gebruik vind je diverse mogelijkheden om aperitiefhapjes, nootjes, chips, tapas, … op te dienen of te presenteren. Om de drank te serveren, heb je de keuze uit bekers en glazen in alle maten en types.

Wie het liever iets specialer heeft, kan kiezen uit leuke prikkers, aperitieflepels, enzovoort om appetizers en amuses op een originele manier te presenteren. Onze kommen en champagneglazen met zilverinleg geven je receptie net dat tikkeltje meer!

Heb je ook al aan de feestversiering gedacht?

Want wat is een feestje of receptie zonder versiering? AVA zorgt voor een gepaste aankleding van de zaal met ballonnen, slingers en tafeldecoratie. Zowel onze tafelbekleding als feestversiering is verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat je de aankleding van de zaal kan afstemmen op bijvoorbeeld de huisstijl van je bedrijf of (sport)vereniging.

Wil je tot slot nog iemand in de bloemetjes zetten? Ook dan is er slechts één adres, namelijk je dichtstbijzijnde AVA-winkel. Tussen onze producten vind je ongetwijfeld een gepast cadeau met bijpassende geschenkverpakking zoals wijndozen, leuke cadeauzakken, geschenkpapier, …

Uiteraard kan je ook voor de uitnodigingen voor je nieuwjaarsreceptie terecht bij AVA! AVA wenst al haar klanten alvast een voorspoedig en succesvol 2015 toe!