Royal Whites

Deze stijl werd speciaal samengesteld voor liefhebbers van design en moderne interieurs. De koele tinten van de (tafel)decoratie sluiten naadloos aan op je open en heldere interieur. Om het geheel een warme toets te geven, hebben we gekozen voor brons en koper. Brons is een trendy tint die perfect binnen het designplaatje past en het Sizoweb zorgt voor een verrassende structuur op de feesttafel. Zo wordt het koele kleurenpalet smaakvol afgewisseld met gezellige kleuren en materialen. Het resultaat is een kerstinterieur dat strak maar allesbehalve somber oogt!

royalwhite01-(Medium)

De Royal Whites-tafel is een echt pareltje. Het winterse kleurenpalet ademt pure stijl, en dat zal ook je gasten niet ontgaan.

Schotel je gasten een feestmaal voor op de trendy borden met houtnerfmotief. De bestekpochet met feestelijke print en frivool lintje vormt de perfecte match voor de witte theelichtjes.

royalwhite02-(Medium)

royalwhite06-(Medium)

Kaarsen zijn nog altijd de ultieme sfeermakers. Verspreid de kleine theelichtjes over de hele ruimte en geniet van het schouwspel van de dansende vlammetjes. Als je de ruimte niet te sterk verlicht, is het effect van de kaarsen op z’n best. Met stompkaarsen en theelichtjes in brons, wit en zilver blijven we trouw aan de strakke stijl.

royalwhite05 (Medium)royalwhite03 (Medium)
Wie heeft ooit gezegd dat je kerstboom een echte naaldboom moet zijn? Spring uit de band en kies voor deze alternatieve kerstboom. Je geeft deze blikvanger met strakke looks moeiteloos een persoonlijke toets door de vakken met smaakvolle kerstdecoratie te vullen.
Zeg niet zomaar aperitiefhapjes tegen deze culinaire kunstwerkjes in zilverkleurige lepels en schaaltjes. Een geslaagde start van het kerstfeest!
royalwhite04-(Medium)

Je cadeaus stelen de show met het geschenkpapier in trendy motieven en eigentijdse kleuren. Geen held in het inpakken? Stop je cadeau dan in een decoratieve zak of een knappe blikken doos.

Benodigdheden: 1 effen servet, 1 servet met print, servetring.

  1. Leg het effen servet open met een punt naar boven en vouw de onderste helft naar boven tot een driehoek.
  2. Vouw de onderkant ± 1 cm naar boven.
  3. Draai het servet om en vouw de onderkant opnieuw 1 cm om. Herhaal stappen 2 en 3 tot je het servet harmonicagewijs hebt opgevouwen. Doe hetzelfde voor het bedrukte servet.
  4. Leg het opgevouwen bedrukte servet bovenop het opgevouwen effen servet.
  5. Duw de servetten in het midden samen en vouw de punten naar boven.
  6. Schuif de servetring over de geplooide onderkant om deze vast te zetten.

Royal White - Vouwen

Of ontdek onze tips voor een perfect gedekte tafel.

royalwhite07 (Medium)