New Prestige

Kerst en Nieuwjaar, maar dan net een tikkeltje anders. De New Prestige-collectie straalt een wereldse klasse uit en voegt een speelse twist toe aan je stijlvolle feesttafel. De verschillende accessoires en versieringen maken het mogelijk om ook de rest van je interieur rijkelijk aan te kleden.

newprestige01-(Medium)

Dankzij de New Prestige-collectie kun jij je feesttafel weelderig decoreren zonder dat het ‘too much’ wordt. Goud en brons, twee kleuren die klasse en exclusiviteit uitstralen, nemen de overhand en geven zowel het servies als de tafeldecoratie een prestigieuze look. Met de bevallige kandelaar met leren handvat en de dierlijke print zet je enkele verrassende elementen op tafel.

Opgelet! De vergulde appels en peren zien er dan wel verrukkelijk uit, ze zijn niet om op te eten.

Niets straalt zoveel luxe uit als een gouden onderbord. Met een servet dat verheven wordt tot een klein kunstwerkje en bijpassende tafellopers maak je vast en zeker indruk op je tafelgasten.

newprestige08-(Medium)

newprestige04-(Medium)

Zet je kerstdecoratie in de spotlight! Plaats de mooiste stukken onder een stolp en werk af met een rijkelijk versierde kerstkrans. Geef je kunstwerkje de aandacht die het verdient en zet het op de schouw of buffetkast.

newprestige03 (Medium)newprestige07 (Medium)
Jouw kerstboom schittert dit jaar nog meer dankzij de chique materialen en het feestelijke kleurenpalet. Drapeer gouddraad en pailletten over de takken en verwen je boom met (namaak)bont en kerstballen in goud en brons. Absolute eyecandy!
Met deze hapjes zet je de feestdagen in met een knaller! Serveer je heerlijke aperitiefhapjes in stijlvolle ‘champagnekurken’ met een gouden deksel. Met de zwarte schaaltjes combineer je stijl en smaak voor de ultieme aperitiefhapjes!
newprestige02-(Medium)

Less is more. Geen onnodige details maar terug naar de essentie: een tijdloze verpakking met fraaie linten. Het metalen blik en de decoratieve zakken met ‘Merry Christmas’-opdruk zijn al kleine cadeautjes op zich!

Benodigdheden: 1 grote effen servet, 1 kleinere servet met print, sierlint en extra decoratie.

  1. Leg het grote effen servet opengevouwen met een punt naar boven voor je neer. Vouw de onderste helft gedeeltelijk naar boven (laat een rand van ± 3 cm – zie tekening).
  2. Vouw het kleinere servet in de helft (tot een driehoek) met de print naar buiten.
  3. Leg ze met de print naar boven op de oorspronkelijke middenlijn van het grote servet.
  4. Draai de twee servetten samen om en rol ze vervolgens op tot een dunne rol. Hou de rol op zijn plaats met een servetring of een lint. Werk af met extra versiering.

New Prestige - Vouwen

Of ontdek onze tips voor een perfect gedekte tafel.

newprestige06 (Medium)