Natural Red

De naam verklapt het al een beetje. De Natural Red-collectie combineert de enige echte, authentieke rode kerstkleur met natuurlijke houttinten. Rood voert zowel aan de feesttafel als in en onder de kerstboom de boventoon. Terecht ook, want rood is van oudsher dé kerstkleur bij uitstek. Aangevuld met warme houttinten brengt deze collectie de authentieke kerstsfeer naar jouw interieur!

red01-(Medium)

De natuurlijke elementen en borden in houtlook brengen de overwegend rode feesttafel perfect in balans. Leg hier en daar een fijngevoelig accent, zoals een kerstbal, sterretjes, statige kandelaars of lieve theelichtjes. Oh ja, vergeet niet om het rendier een prominente plaats te geven aan het feestdis!

Combineer een effen servet met een servet met sierlijke print om de borden aan te kleden. Je kunt het bord eventueel verder aankleden met takken en rode kerstballen. Match je tafellopers met je bord door voor dezelfde sierlijke print te kiezen.

red08-(Medium)

red04-(Medium)

Geef een oude sierlijst een achtergrond van Sizoweb en schets een feeëriek kerstlandschap: plaats het rendier in zijn ‘natuurlijke habitat’ en omring hem met wat boomschors, mos en andere natuurlijke decoratie.

red07 (Medium)red06 (Medium)
De guirlande mag natuurlijk niet ontbreken. Mix rode kerstballen met verschillende texturen en voeg nog wat bessentakken toe om trouw te blijven aan het thema.
Plaats je (rode) aperitiefhapjes op een stoer bord met houtprint en werk af met een bessentak die je rond de hapjes drapeert.
red03-(Medium)

In dit thema passen cadeaus in een originele en opvallende verpakking. Rood inpakpapier combineer je met linten in een contrasterende kleur. Groen gaat als geen ander samen met rood. Goud zorgt dan weer voor een chique toets onder de kerstboom.

Benodigdheden: 1 grote effen servet, 1 kleinere servet (beide met print), kleine sierwasknijper.

  1. Vouw beide servetten open en leg ze met een punt naar boven op elkaar.
  2. Vouw de onderste helft van beide servetten naar boven tot een driehoek.
  3. Plooi de onderkant van de servetten 3 à 4 cm naar boven.
  4. Draai om en doe hetzelfde aan de andere kant. Herhaal stap 3 en 4 tot je bovenaan een kleine driehoek overhoudt.
  5. Plaats de wasknijper in het midden en vouw de zijkanten zachtjes naar boven tot je een subtiele waaier bekomt.

Red - Vouwen

Of ontdek onze tips voor een perfect gedekte tafel.

red02 (Medium)