Blush Fever

De romantiek is nooit ver weg met de Blush Fever-collectie. De wittinten vormen de basis voor een romantische aankleding met opvallende accenten in pasteltinten en fuchsia roze, zowel aan tafel als in je decoratie. Het resultaat is een hartverwarmend en intiem kerstdecor!

blushfever01-(Medium)

De Blush-Fever-feesttafel vormt een harmonieus geheel dankzij de terugkerende witte en roze tinten. Wit vormt de ideale basis waardoor de pastel en fuchsia roze accenten nog meer tot hun recht komen. Geef je gasten een warm welkom met zelfgemaakte naamkaartjes die je versiert met schattige lintjes.

Het maagdelijk witte onderbord is bijna te mooi om van te eten. Strooi enkele roze pareltjes op en rond het bord en werk af met een servet in waaiervorm. Romantiek verzekerd met de snoezige theelichtjes en roosjes!

blushfever02-(Medium)

blushfever06-(Medium)

De feesttafel is pas compleet met een zorgvuldig afgewerkt middenstuk. Stel een mooie collectie samen van stompkaarsen in verschillende tinten en plaats ze in een piepschuim krans. Werk het geheel in stijl af met kerstballen in alle tinten wit en roze en voeg een fluweelzachte toets toe met de donzige pluimen in dezelfde kleuren.

blushfever04 (Medium)blushfever03 (Medium)
De Blush Fever-kerstboom combineert elegantie en romantiek zonder weerga. Wissel witte en zilveren kerstballen af met hun roze tegenhangers. Vul aan met rozen, pluimen en linten in bijpassende kleuren. Hoe meer verschillende texturen, hoe unieker de boom.
De transparante glaasjes en schaaltjes laten je aperitiefhapjes volop schitteren. Blijf trouw aan de Blush Fever-stijl en kies voor hapjes met ingrediënten in hetzelfde kleurenpalet. Culinaire decoratie? Missie geslaagd!
blushfever07-(Medium)

Over the top? Neen hoor! De roze boa’s, sierlijke strikken en opvallende rozen maken van ieder cadeau een sprookjesachtig geheel! Als je het doet, doe het dan goed!

Benodigdheden: 1 grote effen servet, 1 kleinere servet met print, sierlint en kerstpegel.

  1. Vouw het effen servet open en leg ze met een punt naar boven voor je neer.
  2. Leg het servet met de print erop, met de print naar boven.
  3. Vouw de servetten horizontaal dubbel (tot een driehoek) met de bedrukte servet aan de buitenkant.
  4. Vouw de driehoek harmonicagewijs op.
  5. Vouw de twee buitenste punten naar elkaar.
  6. Bind de onderkant aan elkaar met een mooi lint en werk af met een kerstpegel of andere versiering.

Blush Fever - Vouwen

Of ontdek onze tips voor een perfect gedekte tafel.

blushfever08 (Medium)