Barbecue-accessoires om ieder tuinfeest mee op smaak te brengen

 

Zomers servies voor het tuinfeest

Het kwik begint te stijgen, de dagen worden langer en de broeken korter. Dat moet de zomer zijn! Met de komst van de zon gaat je humeur alvast de hoogte in, en dan heb je die heerlijke aroma’s van de eerste barbecue nog niet opgesnoven … Tijd voor een tuinfeest met AVA-accessoires als zomerse smaakmakers!

 

Dit jaar brengen we de zonnestralen rechtstreeks naar de tafel met onze kleurrijke schalen, kommen en glazen. Hapjes, groenten, tapas, … Het ziet er allemaal nog lekkerder uit dankzij de schalen die met hun zomerse kleuren meteen ook je tuintafel opfleuren! Voor de tapas hebben we trouwens leuke lepels en schaaltjes die de presentatie van al dat lekkers hip en vrolijk maken.

 


Wat met de restjes?

 

Restjes over? Bewaar ze in onze aluminium en kunststof bakjes! Ze zijn voorzien van een deksel, en dat maakt ze niet alleen uitermate geschikt om groenten of hapjes te serveren maar ook om ze te bewaren. Je kan ze natuurlijk ook inzetten om je gasten na afloop een ‘doggybag’ mee te geven. Lekker handig met de bakjes van AVA!

 

 


 

Aan kleur zal het alvast niet ontbreken op -tafel. Onze tafelbekleding in frisse groene en gele tinten maakt je tuin- en buffettafel helemaal zomerklaar. Kies uit ons assortiment wat je nodig hebt voor je barbecue: :

 

  • Tafelpapier,
  • Lopers,
  • Placemats,
  • Bedrukte servetten,

 

 

Nog even ‘afkruiden’ met wat zomers strooigoed en zonnige decoratie, en het feest kan beginnen! Met de tuinkaarsen kan je het feestje laten doorgaan tot in de vroege uurtjes! Onze tuinkaarsen zijn goed voor heel wat branduren en bij het vallen van de avond zorgt een terracotta tuinkaars voor een warme gloed en aangename sfeer!