AVA zet de puntjes op de i in huwelijk en jubileum

 

 

Weinige dagen in je leven zijn zo mooi als je huwelijksdag. Je trouwt met de liefde van je leven en deelt dat moment met de mensen van wie je het meeste houdt. Of je nu een huwelijk of een jubileum wilt organiseren: AVA zet steeds de puntjes op de i met romantische accessoires en lieflijke must-haves. Ook een jubileum is immers een belangrijke mijlpaal in jullie leven.

Verhuizen
 

Verhuizen

Op je huwelijk én op je jubileum wil je natuurlijk dat alles piekfijn verzorgd is. En terecht! Bij AVA dromen we stiekem ook allemaal van een sprookjeshuwelijk (of –jubileum). Net daarom zorgen we elk jaar voor een heus huwelijksassortiment bestaande uit decoratie, kleine souvenirs, enzovoort. Met andere woorden: allerlei accessoires waarmee je de feestzaal en de kerk kunt aankleden, maar waarmee je ook een kleine receptie kunt organiseren tussen de ceremonie en het avondfeest.

 

Zoete hapjes…

Zo vind je ballonnen, bloemblaadjes en ander strooigoed, decoratieve hartjes, kaarsen, enzovoort waarmee je elke ruimte een romantische sfeer geeft. Organiseer je een receptie voor de familie en getuigen? Dan zorgen we ervoor dat je alles in huis hebt om een heerlijk buffet te presenteren. Denk maar aan een stolp voor gebakjes, schaaltjes voor fingerfood en kunststof champagneglazen (vaarwel afwas!). Voor de zoetekauwen is er een taartstand en een cupcakehouder waarop je de lekkerste cupcakes kunt etaleren.

 

 

 

huwelijk4

… en lieve souvenirs

Geef je na afloop graag een aandenken mee? Daar hebben we ook aan gedacht! Voor de bruidskindjes en de gasten van het avondfeest zijn er leuke souvenirs zoals glazen potjes met hartvormige suikersnoepjes, grote lolly’s met een kleurrijke strik of kleine speeltjes. Om zelf een mooi aandenken te hebben, mag een gastenboek natuurlijk niet ontbreken op je avondfeest.

 

AVA wenst jullie alvast een sprookjeshuwelijk toe om nooit meer te vergeten!

 

 

huwelijk5