Alles om je huwelijk in stijl te vieren

 
Werd dé grote vraag eindelijk gesteld en was het antwoord volmondig ‘ja!’? Proficiat, jullie stappen binnenkort in het huwelijksbootje! En daar hoort natuurlijk een stijlvol trouwfeest bij met alles erop en eraan. Ben je van plan om zo veel mogelijk ditjes en datjes helemaal zelf te maken? Gelijk heb je. Jullie huwelijk is uniek en dat vraagt om een unieke aanpak. Je staat er trouwens niet alleen voor: AVA steekt je met veel plezier een creatief handje toe.

Je trouwfeest begint met … de perfecte huwelijksuitnodigingen

Een huwelijksuitnodiging is zoveel meer dan een kaartje met de plaats en datum van je trouwfeest. De perfecte uitnodigingen zetten de toon voor je huwelijksdag en laten je gasten in een oogopslag zien wat ze van jouw grote dag mogen verwachten. Droom je van een op-en-top traditioneel trouwfeest of eerder van een trouwfuif? Onze medewerkers zorgen ervoor dat je trouwuitnodigingen helemaal overeenstemmen met de stijl van je bruiloft. Bestel je je gepersonaliseerde uitnodigingen liever online? Ontdek alle mogelijkheden in onze webshop!

 


 


Tot slot: vergeet de huwelijksbedankjes niet!

Binnenkort kijken jullie met veel plezier terug op jullie huwelijksdag, maar jullie gasten vast ook! Vergeet dus zeker niet om hen op het einde van je trouwfeest te bedanken met een klein geschenkje. Jullie huwelijksbedankjes kunnen een prachtige fotokaart zijn, maar net zo goed een zoete traktatie in een prachtig versierd zakje of doosje, … Aan jullie de keuze! Natuurlijk denkt AVA graag met je mee over de verschillende opties.

De mooiste versiering voor je huwelijk

Bij een geslaagd trouwfeest horen uiteraard: een stralende bruid in een prachtige jurk, een netjes uitgedoste bruidegom, blije gasten, lekker eten… en prachtige feestversiering! Net zoals bij je huwelijksuitnodigingen, ga je bij het uitkiezen van de decoratie voor je bruiloft het best niet over een nacht ijs. Tenslotte geven zorgvuldig uitgekozen decoratiespulletjes zelfs de mooist aangeklede feestzaal toch dat tikkeltje extra. Hoe wil jij je tafel graag gedekt zien? Wil je graag met themakleuren werken? Kom langs bij AVA! Samen zetten we de puntjes op de i.