bureau-media-nlDe charmes van papierwaren!

In dit digitale tijdperk vergeten we zo nu en dan de charmes van traditionele papierwaren. Toch kunnen we er nog steeds niet om heen. Papierwaren blijven een deel uit maken van ons leven. Denk maar aan het printpapier thuis of op kantoor, de verjaardagskaarten en omslagen

Briefpapier: een ouderwetse brief

Naast papierwaren voor professioneel gebruik, behoudt het ook zijn charmes op privéterrein. Vergeet even de bedrijfsformulieren, enveloppen en omslagen. Denk eens aan de kleurrijke postkaarten die je verstuurt vanop vakantie of de foto’s gedrukt op fotopapier die je album sieren. Zelfs briefpapier is nog niet verdwenen, ouderwets een brief schrijven blijft een gezellige bezigheid.

Papierwaren bij AVA

Papier in verschillende kleuren en bijpassende enveloppen, fotopapier om je vakantiefoto’s te printen en te bundelen… Allerlei soorten papierwaren vind je bij AVA. Ook speciaal papier om mee te knutselen is heel leuk en komt in verschillende soorten en maten. Voor uw bedrijf vind je onder andere kopieerpapier, bedrijfsformulieren en nog veel meer in ons assortiment.