Een nieuwe agenda? Staat met stip genoteerd!

 

 

Voor een goed GEORGANISEERD 2016

Of je nu van dag tot dag leeft of liever op lange termijn plannen maakt, een agenda komt altijd van pas. Hij biedt je een duidelijk overzicht van de dag-, week- of maandplanning en doet daarnaast dienst als geheugensteuntje.

Het klinkt misschien wat oubollig, maar een papieren zakagenda heeft ook in het digitale tijdperk tal van troeven. Zo zal je zakagenda nooit een platte batterij hebben, en heb je geen wifi of 3G nodig om hem te raadplegen. Je slaat je agenda meteen open op de juiste dag. Vaarwel, opstarttijd!

Verhuizen
 

Verhuizen

Voor een DUIDELIJK 2016

Verkies je een kleine zakagenda die je steeds kwijt kan in je binnenzak? Of wil je een duidelijk overzicht op je bureau zodat je steeds een goed zicht hebt op de dag-, week- of maandplanning? AVA heeft ongetwijfeld de ideale agenda om jouw werk, studies of gezinsleven tot in de puntjes te plannen!

 

Voor een HANDIG 2016

Ga je voor een extra duidelijk 2016? Dan liggen de Optivison-agenda’s en –kalenders met hun extra grote letters en cijfers nu al voor je klaar.

Wie een gezin moet runnen, weet vast dat een goede planning onmisbaar is. Met de familieplanner kan je alle activiteiten van 5 à 6 gezinsleden plannen in één agenda. Perfect voor een handig 2016!

Voor een KLEURRIJK 2016

Hou je van kleur? Dan val je vast in zwijm voor de knappe looks van de Palermo Fashion-agenda’s!

Hou je er steeds een strakke planning op na? Dan zorgen de Aurora-agenda’s en -kalenders voor een goed georganiseerd 2016.

Voor een ORIGINEEL 2016

De Filofax-agenda’s blinken dan weer uit in originaliteit. Je kan ze zowel binnen als buiten personaliseren met tal van kleuren, materialen en uitvoeringen en leuke extraatjes zoals lijntjes- of ruitjespapier, plastic mapjes, of stedenkaartjes.