bureau-media-nlGrote of kleine kantoorapparaten? AVA heeft het voor u in huis

De administratieve organisatie van uw zaak brengt heel wat paperassen met zich mee. Maar wat doe je uiteindelijk met al die documenten na verloop van tijd? Stockeer je ze op zolder of in de kelder of gooi je ze weg?

Kantoorapparaten: Documenten bewaren

Wat betreft het bewaren van documenten is de wetgeving duidelijk: bewaar gedurende 5 jaar gezinstoelagen, huurcontract, plaatsbeschrijving, betaalbewijzen voor gas, water, elektriciteit, telefonie, kosten van honoraria van advocaten en alle verzekeringsdocumenten.

Privacy dankzij de papiervernietiger

Na deze periode heb je geen nood meer aan deze documenten en mogen ze weg. Uiteraard wil ook jij jouw privacy en die van je zaak niet voor iedereen te grabbel gooien. Een uiterst geschikte oplossing hiervoor is een papiervernietiger. Het is de gemakkelijkste manier om je documenten te vernietigen en op die manier te zorgen dat persoonlijke gegevens of bedrijfsinformatie beschermd blijven.

Kantoorapparaten

Grotere of kleine kantoorapparaten? Wij hebben het voor u in huis: van papiervernietigers tot postweegschaaltjes, van rekenmachines tot labelwriters en lamineerapparaten. Je vindt het allemaal in ons uitgebreide assortiment.