Een aangename en georganiseerde werkplek, zowel thuis als op kantoor
Knutselen

AVA heeft alle materialen en benodigdheden voor op kantoor of voor je bureau thuis. Het assortiment gaat van printpapier tot kantoorapparaten, van kleine tot grote bureaubenodigdheden. Het papierassortiment heeft een enorme variatie aan kleuren en formaten. Iedereen zal hier zijn persoonlijke gading vinden.

Knutselen

Steeds meer werknemers en bedrijven kiezen voor thuiswerken. Logisch, want het levert heel wat voordelen op en het motiveert de werknemers. Of je nu thuis werkt of op kantoor, een leuk ingerichte en goed georganiseerde werkplek is een must voor een productieve werkdag.

De voordelen van thuiswerken

Thuiswerken levert zowel voor de werkgever als de werknemer voordelen op. Zo hoef je geen brandstof te verspillen en krijg je ook geen extra grijze haren door al het fileleed. Maar je bespaart ook tijd: door thuis te werken, bespaar je al makkelijk 1 à 2 uur per dag.

En ook de werkgever bespaart. Zo moet je computer niet een hele dag draaien en hoeft er ook geen vergoeding voor woon/werkverkeer betaald te worden.

Tot slot is bewezen dat mensen die werken in een omgeving waar ze zich goed voelen, productiever zijn. Aangezien je ook flexibeler kan omspringen met wanneer je werkt, zal je ongetwijfeld meer werk gedaan krijgen.

Maak van jouw thuiskantoor een efficiënte werkplek

Knutselen

Om even goed – of beter – te kunnen werken als op kantoor, heb je thuis ook al het nodige kantoormateriaal nodig. Archiveren, calculeren, perforeren, klasseren, noteren, … Tijdens je werkdag heb je heel wat taken uit te voeren. Het juiste materiaal steeds bij de hand hebben, is dus een echte must voor je thuiskantoor.

Bureaumateriaal dat zeker niet mag ontbreken in je thuiskantoor?

  • bureauladenset,
  • post-its in diverse kleuren,
  • schrijfmateriaal en schrift(en),
  • klasseurs,
  • kalender of planning

 

Ben je op zoek naar specifieke apparaten of materiaal?

Ook dan kan je bij AVA terecht. Zo vind je bij AVA ook de AVA toestellen zoals de labeller en de digitale postweegschaal.

Maar ook voor Exacompta rekenrollen, Legamaster whiteboards, opbergdozen, enzovoort zit je goed bij AVA.

Knutselen

Na productiviteit komt gezelligheid

In een saai kantoor lijkt je werkdag eindeloos!
Door je werkplek leuk in te richten en gebruik te maken van kleur,
(familie)foto’s en wat decoratie, begin je iedere dag met een glimlach aan het werk!

Zo zorgt AVA voor kleur in je kantoor met de Esselte ordners en klasseurs. Onze leuke fotokaders zorgen ervoor dat je steeds je gezin dicht bij je hebt of dat je af en toe even kan wegdromen bij leuke
vakantiekiekjes.

Haal tot slot ook de natuur naar je kantoor. Planten voorkomen heel wat kantoorkwaaltjes als droge huid, last van je keel of irriterende lenzen én ze kunnen voor een beter humeur zorgen. Niets zo lastig als te werken met een ochtendhumeur!