Breng de paassfeer in huis met AVA

 

 

De bloemetjes bloeien, de vogeltjes fluiten en de paasklokken … die zijn volop aan het luiden! Na een donkere winter hunkeren we allemaal naar wat meer zon en vreugde.

 

Pasen is dan ook de uitgelezen periode om je interieur en eettafel een kleurrijke make-over te geven. In ons ruime assortiment vind je alles om die vrolijke paassfeer binnen te halen!

Verhuizen
 

Verhuizen

Drie elementen die zeker niet mogen ontbreken: de paashaas, paaseieren en een rijkelijk versierde paasboom. Een paasboom die tot in de puntjes versierd is, zorgt meteen voor een vrolijke toets in je interieur. Gebruik onze gekleurde paaseitjes om de boom te versieren of ga creatief aan de slag met verf en lintjes! Dit jaar vind je een hele familie van paashazen en paaseieren bij AVA.

Van het lieflijke gezinnetje dat bestaat uit papa, mama, zoon en dochter Haas over de kleurrijke figuren tot de kleine paashaasjes uit stro. Op die manier kan er in elk hoekje wel een paashaas opduiken! Met de gekleurde paaseitjes, vogelnestjes, vogeltjes en kleurrijke pluimen kan je elk kaal plekje in huis opvrolijken!

Tip: wees creatief en maak je eigen slinger met een leuk lint en de gekleurde paaseitjes!

 

 

Het pronkstuk van je paasinterieur is de eettafel. Het oog wil ook wat en een mooi aangeklede tafel is eens zo leuk wanneer je een paasbrunch of -diner organiseert. Als basis kan je gebruikmaken van ons gele tafelpapier. Hierop komt dan een frisse tafelloper in het groen, eventueel aangevuld met een decoratieve loper.

 

 

 

pasen4

 

Voor de tafeldecoratie zijn de mogelijkheden eindeloos! Strooi wat eitjes en pluimpjes uit, gebruik paastakken en vogelnestjes en plaats een mooi bloemstuk op tafel. Meiklokjes, narcissen of sleutelbloemen zijn absolute aanraders. Tot slot kan je ook de borden op tafel tot in de puntjes afwerken. Wissel een gele servet af met een groene of gebruik een servet met een fris patroon. Elke servet kan je ook verder versieren met een mooi lint, een veertje en enkele eitjes. Ook die producten zijn te vinden in uw AVA winkel.

 

pasen5