Stop je Valentijnscadeau in een romantische cadeauverpakking

Geplaatst op door AVA

originele cadeauverpakking - knutselen voor valentijn 2014Ook op Valentijn zijn het de kleine dingen die het geheel des te specialer maken. De verpakking van je Valentijnsgeschenk bijvoorbeeld. Kies niet voor een simpel papiertje rond je cadeau maar maak je eigen verpakking met onze knutseltips voor Valentijn.

Des te persoonlijker het geschenk en des te meer aandacht je aan het geschenk en de verpakking besteedt, des te meer zal je partner verrast zijn. Kies in 2014 dus voor een originele en zelfgemaakte cadeauverpakking.

Het mooiste Valentijnscadeau in de mooiste verpakking

Wat je ook koopt – of het nu een ketting, een ring of een vakantie is – de verpakking maakt het compleet. Bovendien kan je ook voor (bijna) alles een originele verpakking voorzien. Zo kan je met glazen potjes en bokalen een originele en enorm leuke verpakking voor Valentijn maken.

Ga op zoek naar enkele glazen bokalen – of kom in onze winkel eens snuisteren tussen onze diverse verpakkingen – en kies een potje of bokaal waar je cadeau mooi in past. Werk het potje of de bokaal vervolgens af met een leuke versiering. In onderstaand voorbeeld werd gebruik gemaakt van cupcake papiertjes en een leuk lintje.

origineel cadeau valentijn - originele cadeauverpakking valentijngeschenk

Je kan echter ook het potje omwikkelen met een mooi lint zodat het geschenk wat verstopt wordt, je kan het potje beschilderen met hartjes, enzovoort. Plaats natuurlijk wel eerst het geschenk erin  vooraleer je het potje gaat afdekken. Je kan het potje ten slotte verder opvullen met Valentijnssnoepjes met lieve boodschappen erop.

Tip: koop verschillende kleine cadeautjes, plaats ieder cadeautje in een potje en verspreid de potjes doorheen je huis zodat je partner op cadeaujacht kan. Vier je Valentijn buitenshuis? Geef dan elk uur een potje met een cadeautje af…

Een originele verpakking voor je Valentijnsgeschenk – De finishing touch

Kan je geschenk niet of moeilijk verpakt worden? Zorg dan toch nog voor een persoonlijke touch met een zelfgemaakt fotokaartje.

Kies enkele leuke kiekjes van jullie tweeën en/of jullie gezin uit, zoek een mooi stukje papier en plooi dit accordeongewijs op. Plak vervolgens aan de binnenzijdes enkele leuke foto’s en schrijf er een lieve boodschap op.

origineel valentijnsgechenk - originele verpakking cadeau valentijn - fotokaartje

Maak ten slotte aan de achterzijde een gaatje met een perforator. Hierdoor kan je dan een lint halen om het fotokaartje aan je potje(s) of je cadeau(s) te bevestigen.

Alles om een originele cadeauverpakking te maken, vind je terug in ons assortiment. Van allerhande verpakkingen tot accessoires om de verpakking af te werken (lint, verf, stickers, gekleurd papier, …). Maar uiteraard vind je ook allerlei Valentijndecoratie in ons assortiment! Wie inspiratie te kort komt, is dus steeds welkom in één van onze winkels!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *