De mooiste kerstversiering koop je bij AVA

Geplaatst op door AVA

KERST-2013-019Sneeuwvlokjes, dennenbomen en veel lichtjes: Kerstmis komt er weer aan! Kerstmis is een gezellig winterfeest dat vraagt om leuke decoratie. Hou jij ook zo van kaarsjes, slingers en kerstballen? Wij bij AVA ook! Daarom vind je nu in al onze winkels een uitgebreid assortiment aan kerstversiering. Bovendien is alles netje geordend per thema, zodat je snel de kerstversiering van je dromen kan vinden!


Kerstversiering in verschillende stijlen

Zoals elk jaar is ook nu weer het assortiment aan kerstversiering bij AVA enorm uitgebreid. Dat is maar goed ook, want niet iedereen heeft dezelfde smaak! Om het je gemakkelijk te maken ontwikkelden we vier verschillende stijlen: Classic Feeling, Pastel Romance, Royal Poems en White Elegance. De perfecte kerstversiering vinden was nog nooit zo gemakkelijk.

Classic Feeling_WEB Pastel Romance_WEB

Royal Poems_WEBWhite Elegance_WEB

De vier thema’s staan elk voor een bepaalde stijl en kleurenthema. Ook in onze winkels kan je deze thema’s terugvinden. Alle kerstartikelen staan immers keurig uitgestald en steeds is er aangegeven bij welke stijl het hoort. Zo zorg je ervoor dat je kerstballen, slingers, kaarsen, sterren en tafeldecoratie een mooi geheel vormen, zodat je Kerstmis in stijl kan vieren.

KERST 2013 015KERST 2013 016

Deze prachtige kerstversiering moet je zeker hebben

Voor wie gezellig Kerstmis wil vieren is de juiste kerstversiering van groot belang. Vergeet deze items zeker niet als je je kerstaankopen gaat doen.

Kerstballen
Geen kerst zonder kerstballen. Hang ze in je kerstboom of leg ze met wat groen op een schotel als tafeldecoratie. Kerstballen zijn er in verschillende kleuren en formaten. Zelfs kerstballen met glitter of met een tekening erop zijn mogelijk. Gebruik verschillende kerstballen door elkaar voor een speels effect.

Winterse decoratie
In de AVA-winkels vind je ook een groot aanbod aan winterse decoratie. Denk aan kerstmannen, stoffen sneeuwpopjes om op te hangen, kaarsjes en stickers in de vorm van de Kerstman, decoratieve mini-sleeën enzovoort. Ook slingers en kettingen met parels voor in de kerstboom of op de tafel vind je in onze rekken.

Bloemen
Ook bij een winters feest als Kerstmis passen bloemen. Kerstrozen en andere bloemen in rood of wit vormen de ideale tafeldecoratie. Daarnaast mag ook een mooi versierde kerstkrans aan je deur niet ontbreken.

Kaarsen
Kerst is het feest van het licht, dat vraagt dus om veel kaarsen. Kaarsen vormen dé kerstversiering bij uitstek. Je vindt kaarsen in alle vormen en kleuren, en ook verschillende kandelaars en potjes voor theelichtjes in kerstsfeer bij AVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *