Kerstdecoratie kopen in vier adembenemende thema’s

Geplaatst op door AVA

Nu het buiten voelbaar kouder is en de eerste bladeren van de bomen vallen, wordt het stilaan tijd om aan kerst te denken. Wie ‘kerst’ zegt, zegt ook ‘kerstdecoratie’. En die koop je bij Ava, natuurlijk! Het belooft alvast gezellig te worden, want Ava viert kerstmis dit jaar in thema. Vier thema’s om precies te zijn!

Classic Feeling_WEB Pastel Romance_WEB

Royal Poems_WEBWhite Elegance_WEB

Royal poems

Maak van je tafel een echt kunstwerkje met deze elegante, blauw-witte kerstdecoratie. Want het hoeft niet altijd rood en groen te zijn, toch?

Het blauw laat zich bijzonder goed combineren met wit en zilvergrijs en een accentje lichtroze. In ons uitgebreide kerstassortiment vind je zeker alles wat je nodig hebt om je blauwe kersttafel helemaal tot haar recht te laten komen. Wissel bijvoorbeeld blauwe theelichthouders af met witte of kleurloze en maak je keuze uit onze decoratieve voorwerpen.

Classic Feeling

Overdaad schaadt? Daar zijn wij het niet mee eens met tijdens de kerstperiode! Overvloed doet goed!

In ons Classic Feeling-gamma vind je de klassieke, rode kerstdecoratie om je tafel volledig onder te dompelen in de traditionele gezelligheid van de kerstdagen. Het rood wordt aangevuld met accenten van vijg, parel en lichtgoud voor een frivole toets. Je waant je zo weer aan tafel bij oma en opa! Veel feestelijker kan het niet worden.

White Elegance

Wit is altijd schoon. Zeker met de kerstdagen! Als er buiten geen sneeuw ligt, dan tover je de kerstafel toch gewoon om in een sneeuwlandschap?!

Ons White Elegance-gamma combineert wit met subtiele toetsen van zilver en goud voor het perfecte winterlandschap. De kleine lampjes maken het geheel compleet. It’s going to be a white Christmas!

Pastel Romance

Een originele en romantische kersttafel decoreer je met Pastel Romance. Deze pasteltinten passen wonderwel bij kerstmis, niet?

Zijn het de zachte tinten parel, poederroze, heide of vijg die het ‘m doen? Of zijn het de kunstbloemen en oude juwelen die het geheel maken? Wat het ook is: als je een romantische kerst wil, dan weet je wat je in huis moet halen. Voor een lekker ouderwetse droomkerst!

Stap zeker 1 van onze winkels binnen en ontdek onze 4 prachtige kerstthema’s doorheen onze winkels. Kerstmis 2013 wordt een kerst om nooit meer te vergeten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *