Een verjaardagsfeestje thuis organiseren? De leukste feestartikelen vind je bij AVA

Geplaatst op door AVA

verjaardagsfeestje-thuis-feestartikelenHappy birthday to you, in de wei staat een koe. En die koe zegt: I love you. Happy birthday to you ! En met dat liedje zetten we meteen het verjaardagsfeestje in. Bij AVA vind je immers een heleboel feestversieringen en feestartikelen voor een geslaagd verjaardagsfeestje.

Van peuters tot jonge tieners: ieder kind vindt de nodige feestartikelen om van zijn verjaardagsfeestje een waar knalfeest te maken. Van Bumba slingers tot allerhande feestdecoratie en spullen om cupcakes te maken.

Het leukste verjaardagsfeestje met de leukste feestartikelen

Je zoon of dochter kijkt allicht al enkele weken of misschien zelfs maanden reikhalzend uit naar zijn of haar verjaardagsfeestje. Op zijn of haar verjaardag worden de klasgenootjes en vriendjes uitgenodigd om samen te vieren en er een leuk feest van te maken. Uiteraard mogen de leukste feestartikelen niet ontbreken op het leukste feestje.

AVA helpt je graag om het verjaardagsfeestje thuis te organiseren. In onze winkels vind je namelijk alles wat je nodig hebt: materiaal voor het dekken van de feesttafel, voor het decoreren van de feestzaal en allerhande spullen waarmee de kinderen zich kunnen amuseren. Hierbij denken we onder andere aan slingers, verjaardagskronen, placemats, feesthoedjes, kartonnen bordjes & bekers, plastic servies, rietjes, vlagjes, goodie bags, … Werkelijk alles dus voor een knalfuif!

Dolle pret tijdens het verjaardagsfeestje

Mooie feestversiering is slechts één deel van het feestje. Ook aan entertainment mag het niet ontbreken. En ook daar helpt AVA je graag bij. Ballonnen, pompjes en zelfs boekjes om zelf je ballonnenfiguren te maken. Of wat dacht je van benodigdheden om zelf cupcakes te maken? En uiteraard zijn er ook de serpentines, bellenblazers, proppenschieters, toeters, placemats om in te kleuren, enzovoort. Plezier gegarandeerd !

Maak er een Bumbafeestje van !

Ook de jongste kids verdienen een leuk verjaardagsfeestje met feestversiering van hun favoriete figuren. In onze winkels vind je dan ook een uitgebreid assortiment aan feestartikelen van Bumba en Bumba versiering:

  • (letter)slingers
  • Bordjes en bekertjes
  • Feesthoedjes
  • Servetten
  • Vlaggetjes
  • Bellenblazers
  • Tafelbekleding

En met een heuse Bumbataart is het Bumbafeestje compleet!

Kom gerust langs in één van onze winkels en ontdek ons ruime aanbod feestartikels voor verjaardagsfeestjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *