Huwelijksuitnodigingen zelf maken – van ontwerp tot uitnodiging

Geplaatst op door AVA

originele uitnodiging huwelijkEen perfecte organisatie is onontbeerlijk voor de meest perfecte dag uit jullie leven. Een belangrijk onderdeel van de organisatie van je huwelijk is het ontwerp van je huwelijksuitnodigingen.

Bij AVA vind je alles om het (perfect) te maken en we helpen je dan ook graag om de mooiste en meest originele huwelijksuitnodigingen te maken.

Zelf uitnodigingen maken die even mooi zijn als je huwelijk?

Dan ben je bij AVA aan het juiste adres. We staan je niet alleen bij met raad en daad maar voorzien je ook van alle benodigde materialen. Maar laten we beginnen bij het begin: de eerste stap in het maken van de uitnodigingen voor je trouwdag bestaat namelijk uit het tellen van het aantal genodigden. Eens je dat getal kent, weet je uiteraard ook hoeveel uitnodigingen je moet maken.

Vervolgens kan je het ontwerp kiezen. Wil je iets eenvoudig maar elegant? Of liever een originele uitnodiging met enkele foto’s van jullie? En welke kleuren had je graag gebruikt? De beste manier om dat te ontdekken is door via internet, in magazines, enzovoort op zoek te gaan naar leuke ontwerpen en voorbeelden.

Zo kan je een klein plakboekje maken van wat je mooi en leuk vindt en zo tot je eigen ontwerp komen. Denk ten slotte ook aan een leuke tekst. Iets wat jullie perfect beschrijft als koppel bijvoorbeeld.

Huwelijksuitnodigingen maken met AVAontwerp of zelf aan de slag gaan

Ten slotte kan je bij AVA ook kiezen uit voorafgemaakte ontwerpen. Op de site avaontwerp.be kan je kiezen uit diverse leuke ontwerpen, zowel voor je uitnodiging als voor de bedankkaarten. Uiteraard kunnen onze ontwerpen ook een inspiratiebron vormen voor je zelfgemaakte huwelijksuitnodiging.

Je vindt immers alles om zelf aan de slag te gaan in onze winkels:

  • Papierwaren
  • Linten, ponsen, stiften, etc. voor de versiering
  • Lijm
  • Raffia
  • Kleine wasknijpertjes
  • Pluimpjes

Kom dus zeker even langs in één van onze winkels om inspiratie op te doen en om zelf je uitnodigingen en bedankkaarten te maken. Wij helpen je graag verder!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *