Alle kantoorbenodigdheden voor starters & zelfstandigen om het te maken!

Geplaatst op door AVA

Alle kantoorbenodigdheden & bureaumateriaal voor een succesvolle zaak
Start je met een nieuwe zaak? Of start je een nieuw boekjaar? Dan moet je meteen een goede basis leggen. En een goede basis betekent dat je al de nodige kantoorbenodigdheden voor handen hebt om te kunnen slagen in je job!

Veel denkers & filosofen wisten het al langer: een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Het juiste kantoormateriaal maakt een groot deel uit van je voorbereiding en AVA helpt je dan ook graag bij een knallende start. Of dat nu van een nieuwe zaak is of van een nieuw boekjaar…

Een perfecte start met de juiste kantoorbenodigdheden

Wat heb je zoal nodig om aan de slag te kunnen in je zaak? Papierwaren, schrijfwaren, klein bureaumateriaal, een overzichtelijk klassement, … Heel wat dus. Als starter weet je allicht niet meteen waar je nood aan hebt… De doorgewinterde zelfstandige weet daarentegen perfect naar welke kantoorartikelen hij/zij op zoek moet.

Een checklist opstellen is dan ook een goed idee. Zet alle activiteiten in je kantoor of bedrijf op een rijtje en bedenk welke kantoorbenodigdheden je daarvoor nodig hebt. De computer mag dan nog zo handig zijn, pen en papier zullen niet gauw verdwijnen. Allerhande kladblokken, schriften en zelfs post-its in verschillende kleuren komen dan ook steeds van pas. Uiteraard heb je ook schrijfwaren nodig: (vul)pennen, potloden, markeerstiften, en een mooie vulpen of Parker pen om contracten te ondertekenen.

 

Op je bureau mag ook geen klein bureaumateriaal ontbreken zoals een schaar, nietjesmachine en een perforator. Ten slotte komt er ook heel wat administratie kijken bij een eigen zaak of bedrijf. Om je zaakjes netjes op orde te houden, is een goed klassement onmisbaar. Met ladebakjes, classeurs en ringmappen weet je altijd perfect waar ieder document zicht bevindt!

We bezorgden je alvast een snel overzicht van al onze kantoorbenodigdheden en het bureaumateriaal. Zo heb je al een goed zicht op welke kantoorbenodigdheden er verkrijgbaar zijn in onze AVA-winkels. Voor een volledig overzicht breng je best een bezoekje aan je dichtstbijzijnde AVA-winkel. Daar kan je bovendien ons ruime Back 2 School assortiment ontdekken met al het schoolgerief voor een geslaagd schooljaar!

Tot gauw!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *