Back 2 school 2013 – het leukste schoolgerief koop je bij AVA !

Geplaatst op door AVA

Alle papierwaren en al het schoolmateriaal vind je bij AVA!

Een nieuw schooljaar, dat betekent nieuw schoolmateriaal. Ook AVA staat klaar met een ruim assortiment schoolgerief: van agenda’s tot zelfklevende etiketten en dat van de coolste merken en met de hipste kleuren.

Schrijven, lezen, rekenen, noteren, klasseren, … Een nieuw schooljaar betekent ook een heleboel nieuwe taken voor je zoon of dochter. Het juiste materiaal zet hen alvast goed op weg en de leuke kleurtjes, hippe prints en bekende figuren zorgen voor een vrolijke toets in het klaslokaal.

Van O’neill & Vans tot ToonStars & Paul Frank – schoolgerief voor jong & oud!

Basisschool tot hoge school, sportfanaten en kleine prinsesjes, kleuters en studenten… Ons assortiment biedt verschillende collecties zodat er voor ieder wat wils is.

Voor de echte Applefanaat die van alles houdt wat met een i begint, is er het iStyle schoolmateriaal! Alle iStyle producten zijn voorzien van een leuk opschrift zoals “iWin, uLose” wat voor leuke reacties zal zorgen in de klas! Naast alle papierwaren (kaften, mappen, etiketten, kaftpapier, …) kan je bij AVA ook terecht voor de iStyle iPad sleeves met leuke opschriften.

De sportieve leerlingen kunnen hun volledige boekentas en bureau vullen met al het schoolgerief van O’neill & Vans. De schriften, schoolagenda’s, mappen, kaften, etiketten, enzovoort staan volledig in het teken van sport! En ook de stoere South Park & Paul Frank collecties zullen ongetwijfeld in de smaak vallen bij de studenten.

Uiteraard hebben we ook aan de meisjes gedacht. Love Therapy met het schattig roze en Paul Frank met het hippe roze schoolgerief. Ook van deze merken bieden we de volledige collecties aan zodat al het gerief mooi bij elkaar past.

Ten slotte zijn er ook de klassieke papier- en schrijfwaren in diverse kleuren. En mag er ook al vooruit gedacht worden aan de vakantie? Dan zullen de zomerse prints met retro look op hun kaft of laptop sleeve de studenten al doen wegdromen naar de zomer van 2014…

Je zoon of dochter zal ongetwijfeld een leuke collectie vinden in één van onze winkels waar je bovendien nog andere merken en schrijfwaren vindt. Alles voor een geslaagd schooljaar vind je bij AVA!

1 Reactie op Back 2 school 2013 – het leukste schoolgerief koop je bij AVA !

  1. belieber schrijft:

    jeej shool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *