Bedankjes maken voor je huwelijk, een klein maar mooi gebaar

Geplaatst op door AVA

Laat je bedankjes & bedankkaartjes voor je huwelijk maken bij AVAJe huwelijk is één van de mooiste gebeurtenissen uit je leven. Herinneringen die je een leven lang koestert. En om iedereen te bedanken die jullie geholpen heeft van je trouwdag één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken, kan je bij AVA terecht om bedankjes te maken.

Op je huwelijksdag ben je uiteraard in de zevende hemel en ook je familie en vrienden lopen mee op wolkjes. Een bedankje met de beste foto’s van je huwelijksdag vormt dan een klein maar mooi gebaar en een levenslang souvenir voor iedereen die aanwezig was.

De mooiste bedankkaartjes en bedankjes voor je huwelijk

Net als bij communies en geboortes is het bij huwelijken een mooie traditie om nadien een bedankkaartje en eventueel een klein geschenkje aan je gasten te geven. Iets wat jullie huwelijksdag en jullie als koppel weerspiegelt en zo dus het perfecte souvenir vormt.

AVA heeft daarom gezorgd voor een ruime keuze aan verschillende ontwerpen voor bedankkaartjes. Zo is er voor ieder koppel wel een passend ontwerp te vinden. Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden. Verzamel dus je beste huwelijksfoto’s die je op je bedankkaartjes wilt. Bedenk eventueel nog een leuk bedankwoordje en kom je ontwerp kiezen bij ons in de winkel.

 

Bovendien vind je in ons assortiment ook allerlei doosjes en verpakkingen voor kleine geschenkjes. Van punt- en snoepzakjes over plastic balletjes en flesjes tot glazen ‘melkflesjes’. Deze kan je vervolgens opvullen met snoepjes of je kan een geschenkje zoeken dat jullie beschrijft als koppel.

Kom dus zeker langs in één van onze winkels om onze bedankkaartjes en bedankjes voor je huwelijk te ontdekken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *