Een knappe presentatie van aperitiefhapjes in glaasjes tot het dessertbuffet

Geplaatst op door AVA

Receptie & feestjes - aperitiefhapjes in glaasjeHeerlijke aperitiefhapjes en desserts waar je spontaan van begint te watertanden… Het zijn leuke extra’s van feestjes en recepties. We steken dan ook niet alleen veel moeite in de bereiding van die hapjes… Ook de presentatie krijgt steeds meer aandacht. En dat is ons ook bij AVA niet ontgaan.

Bij AVA kan je terecht voor een ruim assortiment aan verpakkingen, schaaltjes, bordjes & glaasjes, schotels, lepels en vorkjes, enzovoort. Zo kan jij de presentatie van je aperitiefhapjes en desserts tot in de puntjes verzorgen!

Alles om je aperitiefhapjes, amuses en desserts te verpakken & te presenteren

Makkelijke en snelle (aperitief)hapjes, culinaire amuses en overheerlijke desserts. Zaken die zeker niet mogen ontbreken op ieder(e) zelfrespecterend(e) feestje of receptie. Maar hoe presenteer je al dat lekkers aan je gasten? Om het in de woorden van Sergio Herman te zeggen: “al die sexy gerechtjes verdienen uiteraard ook een mooie presentatie”. En daar kan AVA je perfect bij helpen!

In ons ruime assortiment verpakking voor voeding vind je werkelijk alles voor het verpakken en presenteren van je aperitiefhapjes, amuses en desserts. Zo kan je kiezen tussen grote schotels om meerdere hapjes op te presenteren, maar ook kleine schoteltjes en schaaltjes. Met aperitief- & dessertglaasjes  en lepelhapjes  ziet ieder hapje en dessert er meteen een stuk lekkerder uit. En laten we ook de prikkertjes en frietzakjes niet vergeten!

Desserts & aperitiefhapjes presenteren als een echte sterrenkok!

Ten slotte heb je ook een ruime keuze qua materialen. Zo hebben we schotels uit leisteen om bv. sushi te presenteren. De plastiek glaasjes, lepeltjes en vorkjes zijn perfect om de knapste hapjes en desserts te presenteren. En heb je een zomers tuinfeest of een receptie met een exotisch sfeertje? Kies dan voor ons assortiment in bamboe.

 

Door de lekkerste hapjes en desserts op de knapste manieren te presenteren zullen je gasten ongetwijfeld denken dat je op les geweest bent bij een sterrenkok! Bovendien besparen we je ook het minst leuke van de avond: de afwas. Met onze plastiek champagne & cocktailglazen, borden, dessertglaasjes, enzovoort hoef je op het einde van de avond de handen niet meer uit de mouwen te steken. Benen omhoog en lekker nagenieten van een fijne avond vol met heerlijke hapjes!

Bovenstaande gallerij geeft je alvast een goed zicht op ons assortiment maar ontdek ook onze andere verpakkingen om desserts & hapjes te presenteren. Voor het volledige assortiment breng je best een bezoek aan één van onze winkels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *