Knutselen voor Moederdag – leuke cadeaus voor Moederdag!

Geplaatst op door AVA

moederdag knutselen - zelfgemaakte kaars als moederdaggeschenkWat zouden we zijn zonder die lieve moeders? Je mama staat altijd voor je klaar: van jongs af tot je volwassen bent. Minstens één keer per jaar tonen we met een goedgekozen geschenk hoeveel we wel van haar houden. Dit jaar kan je kiezen voor een zelfgemaakt Moederdaggeschenk

Moederdag valt in 2013 op 12 mei. Maar ook op 15 augustus viert men, vooral in de omgeving van Antwerpen, Moederdag. Wij geven je alvast enkele tips om zelf aan de slag te gaan. Want AVA heeft alles om het te maken, ook voor Moederdag!

De mooiste boodschap als Moederdaggeschenk

Daden zeggen vaak meer dan duizend woorden. Toch kan je beiden combineren in dit originele Moederdaggeschenk. Met textielverf kan je de mooiste, leukste, liefste, … boodschap op textiel schilderen. Met enige creativiteit kan je er dan voor zorgen dat je mama iedere dag van het jaar jouw boodschap ziet. Zo kan je bijvoorbeeld op de gordijnen in de slaapkamer een lieve boodschap drukken welke mama dan iedere dag ziet bij het opstaan en slapengaan.

Maar daarnaast zijn er nog heel wat mogelijkheden. Schilder je boodschap bijvoorbeeld op een mooie tafeldoek die je dan elke zondag op tafel kan leggen. Of koop enkele mooie kussenslopen (of gebruik de bestaande) en voorzie ieder kussen van een lieve boodschap! Met textielverf en enkele sjablonen kan je immers heel wat leuke dingen doen!

Moederdag geschenken: “Ik hou zooooooveel van je!”

“Hoeveel houd je van me” vraagt mama. “Zooooooveeeeel” zegt haar zoon of dochter terwijl hij of zij de armen zo ver mogelijk opent. Een vertederend beeld en dat inspireerde ons voor de volgende Moederdagcadeaus.

Met glas- en porseleinverf, decoratieverf, markers en acryllak kan je heel wat leuke dingen doen. Een saaie glazenset geef je meteen een persoonlijke touch door de glazen te beschilderen met de leukste figuren en de liefste boodschappen. Maar ook een unieke koffiepot en zelfs gepersonaliseerde kaarsen behoren tot de mogelijkheden. En nu het toch zomer is, kunnen we bv. ook de gieters en/of tuindecoratie van een persoonlijk tintje te voorzien met onze verschillende soorten verf en markers:

Veel plezier met het knutselen voor Moederdag en voor al je knutselmateriaal en spulletjes kan je terecht in één van onze AVA-winkels.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *