Back 2 School – al het schoolgerief voor een succesvol schooljaar!

Geplaatst op door AVA

Niet iedereen zal het even graag horen, maar het nieuwe schooljaar van 2013-2014 zit er aan te komen. Dat geeft je nog voldoende tijd om het nieuwe schoolgerief tijdig in huis te halen. Zo is je zoon of dochter weer helemaal klaar voor een succesvol schooljaar!

Bij AVA staan we alvast klaar met een zeer ruim assortiment schoolgerief. Goed gereedschap is het halve werk en daarom vind je alles voor een goede start van het schooljaar bij AVA: van papierwaren tot schrijfwaren.

Schoolgerief van A tot Z

Wie heeft gezegd dat school saai moet zijn? Net zoals vorig jaar hebben we weer heel wat leuk schoolmateriaal die het klaslokaal meteen toffer maakt. Dit jaar zijn er de nieuwe mooie & hippe collecties zoals de collecties van Pip Studio & iStyle.

 

De iStyle collectie bevat pennenzakken, kaften, etiketten en tablet sleeves  met grappige opschriften zoals “iWin, uLose” en “iKnow, uDon’t”. En voor de meisjes zijn er de mappen, kaften, etiketten en portemonneetjes met fleurige prints. En om te matchen met het schoolmateriaal zijn er ook iPad covers van Pip Studio.

 

Maar ook onze bestsellers zoals het schoolmateriaal van Angry Birds, South Park, Quattro Colori, Funny Animals en andere merken zijn nog steeds verkrijgbaar. Dit jaar breiden we het assortiment bovendien uit met enkele nieuwe merken als Vans, No Bullshit, Smiley, etc. Dit jaar bieden we bovendien ook kleine boekentasjes aan van het merk Tub Stopper.

Bij AVA kan je dus terecht voor al het schoolgerief van A tot Z en verschillende bekende merken zoals Stabilo, Bic & Staedtler. En voor wie het allemaal wat kleurrijker mag is er dit jaar de fluocollectie met kleurrijke ringmappen, blocnotes, agenda’s, kaftpapier, enzovoort

Hier vind je alvast een handige checklist voor het schoolgerief waarmee je meteen een winkellijstje kan samenstellen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *