Bedankt juf en meester! Zelf een einde schooljaar cadeautje maken

Geplaatst op door AVA

Zelf een bedank cadeautje maken voor de juf of meesterHet einde van het schooljaar is weer in zicht en de grote vakantie staat voor de deur. Tijd om de meester of juf van je kleine spruit even in de bloemen te zetten en hem/haar te bedanken voor het voorbije schooljaar. Je kan uiteraard een cadeautje kopen, maar niets is leuker voor de leerkracht dan een zelf gemaakt bedank cadeautje! Enkele ideetjes…

Tekening met bedank tekst of bedank gedichtje

Een zelf gemaakte tekening of kunstwerkje om de juf of meester te bedanken is altijd een aanrader. Zo kan je kind bijvoorbeeld een leuke kleurplaat inkleuren, een schilderwerkje maken of creatief met vingerverf te werk gaan. Op die manier creëer je in een korte tijd een originele en persoonlijke kaart voor de juf of meester en heeft je kind er zelf ook wat aan. Werk de kaart af met een origineel tekstje of gedichtje. Op internet kan je inspiratie vinden, maar je kan uiteraard ook met je kind even brainstormen over de fijne eigenschappen van de leerkracht en op zoek gaan naar rijmwoorden. Wedden dat het een grappige knutselnamiddag wordt?

 

Een handig en zelfgemaakt einde schooljaar cadeautje

Hoewel een zelfgemaakte tekening of kaart ongetwijfeld een prachtig cadeautje is, verdwijnen deze meestal na enkele dagen in de vuilbak. Je kan je juf of meester misschien wel meer plezier doen met een zelfgemaakt cadeautje dat ze daarna in de klas kunnen gebruiken. Op die manier geef je de leerkracht een nuttig en zelfgemaakt cadeautje! Zo kan je bijvoorbeeld potloden en pennen personaliseren met een tekening of een zelfgeschreven boodschap, of kan je een pennenhouder opfleuren met versieringen. Nog een leuk idee is om een slijper en clips te versieren: mooi en handig!

Een mooi versierde bloempot

De zomer is net van start gegaan en de grote vakantie is in zicht, dus zijn bloemen en bloempotten altijd een leuk bedank cadeautje voor de juf of meester. Versier een bloempotje op een creatieve manier met stof, schrijf er een passende boodschap op met een kalligrafiepen, of schilder er een mooie tekening op. De mogelijkheden zijn eindeloos en de juf of meester zal er ongetwijfeld heel blij mee zijn!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *