Een heerlijke barbecue organiseren: barbecue tips & benodigdheden

Geplaatst op door AVA

Een barbecue organiseren? Vertrouw op AVA voor al je barbecue benodigdheden en barbecue tips!Aah, zomer… Zachte temperaturen, terrasjes, vakantie, … En laat ons ook de barbecue niet vergeten! Voor de Belg is de zomer immers het bbq-seizoen bij uitstek. AVA neemt je mee naar ‘Barbecue Country’ boordevol tips, benodigdheden en nieuwigheden!

Wanneer je (veel) vrienden uitnodigt, kijk je vanaf het begin vaak al aan tegen een berg afwas. Je praat toch liever nog wat langer na met je vrienden dan dat je jezelf naar de wasbak moet slepen? Wel, AVA maakt het je daarom gemakkelijk met wegwerpservies, bestek, tafellakens, servetten, plastiek glazen, … Kortom: alles wat je nodig hebt om een perfecte barbecue te organiseren!

Tafelbekleding en decoratie – Van een mooie tafel kan je wél eten!

Het gezegde ‘van een schone tafel kan je niet eten’ is hier niet van toepassing. Integendeel, ons ruim assortiment tafelbekleding en tafeldecoratie maakt het voor jou makkelijk om de tafel zo mooi & uitnodigend mogelijk aan te kleden. Bovendien kan je zo ook perfect met thema’s werken.

Een exotisch tuinfeest met zomerse kleuren? Of liever een Amerikaanse barbecue met rode strepen, blauwe sterren en stralend witte accenten? Bepaal je thema en stem de vormgeving van je uitnodigingen, menukaart, tafelbekleding & tafeldecoratie, enzovoort af op je thema.

Een barbecue organiseren? Denk aan een leuke tafelbekleding en toffe tafeldecoratie

Wees creatief en laat jezelf volledig gaan met onze knutseltips en –materialen. Zo kan je enerzijds alles afstemmen op je gekozen thema: van uitnodigingen over tafelbekleding tot menukaarten en naamkaartjes. Bovendien maak je het geheel nog leuker dankzij enkele kleine ingrepen. Zo kan je de flessen en glazen versieren door papieren stroken uit je tafelpapier te knippen (voorzie dus wat extra tafelpapier) en deze netjes rond de flessen en glazen te strikken. Maak voor ieder glas een andere strik zodat iedereen zijn glas makkelijk herkent. Voor de flessen kan je met het tafelpapier ook je eigen, originele etiketten maken.

Laat bovendien je beste servies maar in de kast staan. Met papieren of plastiek borden vermijd je afwas en voeg je bovendien een kleurrijk accent toe aan je tafel!

Barbecue benodigdheden en nieuwigheden

Op je barbecue heb je echter meer nodig dan een mooi aangeklede tafel en leuk bestek en servies. Bij het bakken kan je gebruik maken van de aluminium barbecueschalen of de rode ‘ready to cook’ schalen. (Nog) geen barbecue in huis: geen probleem dankzij onze handige wegwerpbarbecue. Ook voor de hapjes hebben we een creatieve oplossing om je hapjes op een leuke manier te presenteren! Van kleurrijke voedselprikkers tot een originele serveerplateau met een assortiment aan prikkers.

Als nieuwigheid voor 2013 stellen we je graag voor aan de Qbag. De Qbag staat voor een revolutionaire bakmethode. De Qbag is namelijk gemaakt uit aluminium en is voorzien van een polyester venster om zo de vooruitgang van je bereiding te controleren. Met de Qbags maak je dan ook makkelijk en snel allerlei heerlijke gerechten: de ingrediënten voeg je toe aan de Qbags, je sluit ze hermetisch af en legt ze vervolgens 10 minuten op de barbecue (of in de oven). Dankzij deze methode worden de smaken en aroma’s veel beter bewaard.

In het artikel “Onmisbare barbecue benodigdheden om een tuinfeest te organiseren” kan je al een deel van ons bbq-assortiment ontdekken. Voor een volledig overzicht van ons assortiment barbecue materiaal, bestek & servies en meer kan je terecht in je dichtsbijzijnde AVA-winkel.

Met AVA organiseer je de meeste leuke en onvergetelijke barbecues met als grootste voordeel dat je geen afwas hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *