Vaderdag knutselen – een zelfgemaakt cadeau voor Vaderdag 2013

Geplaatst op door AVA

Een Vaderdag cadeau knutselen? AVA geeft je knutseltips & inspiratie voor een origineel Vaderdag cadeau9 juni 2013, dat is de datum waarop we dit jaar alle vaders vieren! Eigenlijk zouden we ze het hele jaar door in de bloemetjes moeten zetten voor alles wat ze voor hun oogappels doen, maar op 9 juni pakken we extra uit met een zelfgemaakt Vaderdag cadeau!

Op onze blog vind je al enkele tips om Vaderdag cadeaus te knutselen en ook op onze website vind je toffe ideeën voor originele Vaderdag cadeaus. Je kan echter nooit ideeën genoeg hebben! Daarom vind je hieronder nog enkele leuke knutseltips evenals een beknopt overzicht van al ons knutselmateriaal.


Vaderdag 2013 – wat kan je zoal knutselen als Vaderdag cadeau?

Papa’s willen immers helemaal geen duur cadeau! Een geschenk dat toont dat je aan hen denkt en van hen houdt, dat is goud waard! En hoe kan je dit beter tonen dan met een zelfgemaakt geschenk? Mooie herinneringen uit de kindertijd zijn voor ouders dan ook onbetaalbaar.

Op onze website geven we je alvast wat inspiratie om aan de slag te gaan met foto’s. We voegen er echter nog twee leuk ideeën aan toe…

Knutselidee – De “beste papa presentatie” met versierde USB-stick

Is jouw papa een echte zakenman? Maak dan samen met mama een leuke presentatie met zijn favoriete hobby’s, enkele leuke (vakantie)foto’s van het hele gezin en uiteraard ook enkele toffe ‘snapshots’ van jij zelf! Zet deze op een USB-stick, eventueel in een leuke vorm of een zelf versierde USB-stick, die je papa dan altijd kan meenemen naar het werk. Met stickers, stiften, … kan je de usb-stick op allerhande manieren versieren!

Vaderdag 2013 - zelf een usb stick versieren als vaderdag cadeau

Knutselidee – Maak een heerlijke snoepdas!

Om een echte snoepdas te maken, heb je volgende zaken nodig:

  • De favoriete snoepjes van papa
  • Gekleurd karton
  • Plakband & lijm
  • Pen & papier
  • Lange, plastiek snoepzakken

Je start met een lange puntzak welke je vervolgens vult met de favoriete snoepjes van papa. Knip dan uit gekleurd karton een driehoek en bevestig deze aan de bovenzijde van de puntzak met plakband of lijm. Het smalste punt van de driehoek richt je naar de onderzijde van de puntzak en op die plaats bevestig je ook de strik. Zo bekom je een snoepzak die eruit ziet als een echte das!

Vaderdag 2013 - een leuke snoepdas als zelfgemaakt Vaderdag cadeau

Op de achterzijde kan je dan nog een briefje bevestigen met een leuke tekst waarom jij jouw papa in de bloemetjes (of beter: in de snoepjes) zet.

Kom zeker ook even langs in één van onze AVA-winkels. Zo kan je al het knutselmateriaal ontdekken evenals onze fotokaders en decoratie-artikelen. Zo kunnen jullie er de beste Vaderdag van maken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *