Eerste & Plechtige Communie 2013: origineel communie cadeau!

Geplaatst op door AVA

Communie cadeau 2013 - een origineel communie cadeau voor de eerste & plechtige communicantBinnen enkele maanden is het weer zover! Onze kinderen doen dan hun Eerste of Plechtige Communie (Vormsel). De traditie is dan ook om ze hiervoor te feliciteren met een leuk communie cadeau. AVA bezorgt je alvast wat inspiratie voor originele communie cadeaus!

Wat betreft communie cadeaus zijn de ideeën eindeloos. Reisjes, kleding, speelgoed, … Maar denk ook eens aan de praktische geschenken! Door vrij normale zaken in een hip jasje te steken wordt iets gewoon toch een leuk cadeau waar de communicant dan ook maanden- of jarenlang plezier aan heeft!

Originele communie cadeaus en meter & peter geschenken!

Meestal geven de ouders één groot cadeau. Van de meter & de peter maar ook van andere familieleden en kennissen krijgen de communicanten kleinere – maar zeker ook leuke – geschenken.

Zo zijn er heel wat geschenken te noemen die van iets saai of minder leuk iets cool en hip kunnen maken! De 3M Apple Post-it dispenser bijvoorbeeld. Of een leuke vulpen voorzien van de naam van de communicant.

En zo zijn er nog een heleboel kleinere maar originele geschenken voor zowel eerste als plechtige communicanten. Zo hebben we enkele leuke geschenken verzameld van Best Friends, Good Luck en Die Maus

  • Een leuk dagboek met slot van Good Luck
  • Good Luck geldbeugels
  • Best Friends stempselsets & magneetsets
  • Best Friends Adres- en memoboekjes
  • Best Friends Fotoalbums
  • Die Maus opbergkoffertjes

Zo kan je een heuse geschenkset samenstellen als communie cadeau, bestaande uit verschillende leuke, kleine geschenkjes!

Ten slotte  zijn er ook heel wat trends waar je kan op inspelen. Iedereen wil tegenwoordig een hippe iPod of mp3-speler. Bij AVA vind je dan ook een heleboel iPod-oortjes in verschillende kleuren. Ideaal dus voor zowel jongens als meisjes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *