Communie 2013 – zelf een geweldig communiefeest organiseren!

Geplaatst op door AVA

Communie 2013 - zelf een communiefeest organiseren bij je thuisDe communicanten zijn zich alvast volop aan het voorbereiden want vanaf april is het weer zover: de Eerste communie en de Plechtige Communie! Hoog tijd dus om je als ouder ook voor te bereiden op het communiefeest!

Wil je zelf je communiefeest organiseren? Of het nu een Eerste communiefeest of een Plechtig communiefeest, samen met AVA maak je er een knalfeest van met de mooiste (tafel)versiering!


Alle benodigdheden & versiering om je communiefeest thuis te organiseren!

Een zaal huren en het versieren ervan, een traiteur laten komen, het nodige entertainment, … Het kostenplaatje om een communiefeest te organiseren loopt al snel aardig op. Als je het communiefeest thuis organiseert, zal je al snel wat kunnen besparen en eventueel wat meer geld in het communiegeschenk of -feest stoppen.

AVA heeft in 2013 dan ook alles in huis om een geweldig communiefeest thuis te organiseren, of het nu voor een Eerste communicant of een Plechtige Communicant is, of voor een jongen of een meisje!

Tafelversiering & decoratie communiefeest

In eerste plaats starten we bij de tafelversiering. Het communiefeest draait uiteraard helemaal rond de communicant en net daarom is het leuk om de tafelversiering & decoratie daarop af te stemmen. Een prinsessenthema of een dierenthema voor meisjes en een voetbal- basket of superheldenthema voor jongens. En zo zullen er zeker nog wel leuke thema’s voor de tafelversiering & decoratie zijn.

AVA bezorgt je dan ook al het nodige materiaal om de tafel en de ruimte volgens het gekozen thema aan te kleden: van tafellopers, placemats, servetten, bestekpochetten enzovoort voor de tafelbekleding tot slingers, kaarsen, partyservies, feestaccessoires, enzovoort!

Uitnodigingen communiefeest

Een feest zonder gasten bestaat natuurlijk niet. Voor je zoon of dochter is het meteen ook leuk als hij zelf een uitnodiging voor zijn/haar communiefeest kan overhandigen aan de genodigden. En ook voor de communie(feest) uitnodigingen heeft AVA alles in huis om het te maken!

Bovendien bieden we je ook een heleboel tips en inspiratiemateriaal voor zelfgemaakte communie uitnodigingen op onze blog! Lees dus zeker even onze andere artikelen en breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde AVA-winkel. Zo kan je het volledige aanbod aan communie versiering, communie kaarten & uitnodigingen, enzovoort ontdekken! Maak van de eerste communie of plechtige communie van uw kind een groot feest!

AVA wenst jullie alvast gelukwensen met jullie Eerste of Plechte Communie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *