Zelf een babyborrel organiseren? Kinderspel dankzij AVA!

Geplaatst op door AVA

Zelf een babyborrel organiseren? AVA heeft alle benodigdheden om er een mooi feest van te maken!De geboorte van een nieuwe spruit is een belangrijk moment in het leven van zowel de ouders als de baby. Het is een heuglijke gebeurtenis die natuurlijk uitgebreid gevierd mag worden. En hoe kan je dat beter doen dan een babyborrel organiseren voor je familie en beste vrienden.

Creëer een ongedwongen sfeer, met plastiek glazen en bekertjes

Een babyborrel verloopt best in een hele ongedwongen sfeer. Dat symboliseert immers ook de kwetsbaarheid en de broosheid van de pasgeboren baby. Je hebt heel wat mogelijkheden om die ongedwongen atmosfeer te creëren op je babyborrel.Aangezien er toch iets te vieren valt, mag er een glaasje champagne gedronken worden. Maar in plaats van de standaard champagneglazen, kies je bijvoorbeeld beter voor de plastieken champagneglazen. Dat past immers beter bij de sfeer van de gebeurtenis. Ook plastieken wijnglazen en cocktailglazen vind je in het assortiment van AVA terug.

Maar het hoeft natuurlijk niet allemaal alcoholisch te zijn. Met de plastiek bekertjes van AVA kunnen ook kinderen van hun drankje genieten tijdens de babyborrel. Plastiek heeft natuurlijk ook het voordeel dat je achteraf heel wat minder moet afwassen. Dit scheelt je na afloop van de babyborrel heel wat bijkomend werk.

Bordjes en bestek in feestelijke kleuren

Bij een babyborrel bied je je gasten natuurlijk ook enkele kleine versnaperingen aan, zoals borrelnootjes, chips of taart. Bij AVA vind je schaaltjes voor chips en nootjes in de leukste kleuren, en met leuke motiefjes, zodat ze perfect passen bij de heuglijke sfeer.

Geen schaaltjes en bordjes zonder een bijpassend bestek. Net zoals de bordjes zijn de plastieken vorkjes en lepels bij AVA te verkrijgen in feestelijke kleuren. Dit zal zeker bijdragen tot de ongedwongen sfeer van de babyborrel.

Ook de inkleding van de eetruimte is natuurlijk belangrijk. Bekleed de tafel extra kleurrijk met een kwaliteitsvol tafellaken in verschillende felle kleuren. Met tafellopers en servetjes die het verlengde vormen van het tafelkleed is het plaatje in de eetruimte compleet.

Ballon_it's a boyVersier het huis met slingers en ballonnen

Om de hele gebeurtenis nog wat sfeervoller te maken, mogen slingers en ballonnen natuurlijk niet ontbreken. Hang je hele huis vol slingers, om je blijdschap aan je vrienden en familie te tonen. Een grote “It’s a boy” of “It’s a girl”-ballon maakt het feest helemaal af.

Een babyborrel organiseren wordt een belevenis op zich dankzij AVA. Met slechts 1 bezoek aan AVA heb je meteen alles in huis dat je nodig hebt om je babyborrel te kunnen organiseren. Dus waar wacht je nog op? Geef je baby het feest dat het verdient!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *