Efficiënt organiseren met een (zelfgemaakt) memobord

Geplaatst op door AVA

Memobord AVAIedereen met een uitgebreid huishouden of een druk kantoorleven zal het kunnen beamen: organiseren en plannen is niet altijd even gemakkelijk. Een memobord kan daarom handig zijn om je afspraken te plannen, boodschappenlijstjes te noteren, belangrijke gebeurtenissen in de kijker te zetten en je taken te organiseren. Je kan je memobord personaliseren aan de hand van enkele inspirerende quotes of leuke foto’s.

Wil jij ook zo’n handig memobord in huis of op kantoor? Bij AVA vind je verschillende praktische, magnetische memoborden en prikborden om je huishouden of kantoortaken efficiënt te organiseren en belangrijke afspraken nooit meer te vergeten. Uiteraard kan je bij AVA eveneens terecht voor al het noodzakelijke materiaal om zelf een origineel memobord te maken!

Een praktisch magneetbord of een authentiek prikbord

Bij AVA kan je kiezen voor een praktisch magnetisch memobord of een authentiek prikbord. Ook allerlei accessoires, zoals magneten, viltstiften, punaises, etc. vind je bij AVA!

Een magnetisch membord is uiterst praktisch om je huishouden of kantoortaken efficiënt te organiseren. Met een afveegbare viltstift is het immers mogelijk om boodschappen op het memobord te schrijven en nadien eenvoudigweg af te vegen. Dankzij magneten kan je foto’s, boodschappen en andere berichten gemakkelijk op je magneetbord hangen, zonder je muur te beschadigen.

Wie daarentegen eerder houdt van landelijk en authentiek, kan bij AVA eveneens kiezen voor een prikbord. Een prikbord is gemaakt van houten planken of een kurkplaat, waar je met behulp van punaises of spelden allerhande prenten, berichten en boodschappen kan ophangen. Bovendien zorgt een houten prikbord voor een warme en gezellige toets in je interieur.

Zelf een memobord maken

Wie houdt van een origineel memobord, kan bij AVA eveneens terecht voor al het nodige materiaal om zelf een memobord te maken. 

Wat heb je nodig?

  • Een schilderlijst + softboard of schildersdoek
  • Stof
  • Lint
  • Punaises

Hoe ga je te werk?

  1. Leg een stof naar keuze over het softboard of de schildersdoek. Zorg ervoor dat de achterkant van de stof op de voorkant van het softboard of de schildersdoek terecht komt.
  2. Trek de stof naar achter en maak het aan de achterkant van het softboard of de schildersdoek vast met punaises. Dit doe je totdat de stof goed strak zit.
  3. Span de linten in een leuk patroon rond het memobord en prik eventueel een punaise in de kruisings

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *