Housewarming party organiseren zonder afwas? Plastic glazen & borden!

Geplaatst op door AVA

Een housewarming party organiseren zonder afwas dankzij deze elegante plastic champagneglazen en wegwerp serviesNiets leuker dan feestjes te organiseren bij jou thuis! En als je dan net je intrek genomen hebt in je nieuwe stulpje, dan mag een housewarming party uiteraard niet ontbreken. Bij AVA besparen we je het minst leuke deel van het feestje: de afwas.

Lekkere hapjes en versnaperingen, heel wat drankjes, … Onmisbaar voor een goede housewarming party maar het zorgt allemaal wel voor een heleboel afwas… Ook bij AVA zijn we daar geen fan van! Daarom zorgen we steeds voor een uitgebreid aanbod aan ‘wegwerp servies’: van plastic bekers en plastic champagneglazen tot allerhande plastic serveerschaaltjes en verpakkingen voor aperitiefhapjes!Vergeet de afwas dankzij plastic bekers & glazen en wegwerp servies & bestek!

De berg afwas die na een gezellig feestje of housewarming party op het aanrecht staat, zal bij velen de moed in de schoenen doen zakken. Bovendien sluit je zo het feestje helemaal niet in schoonheid af. Bespaar jezelf een hoop werk en moeite en haal al je bestek, servies, aperitief- en dessertglaasjes en -bordjes, enzovoort bij je dichtstbijzijnde AVA-winkel!

En ook voor zij die hun housewarming party een exclusief kantje willen geven hebben we heel wat producten in petto. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze elegante plastic champagneglazen die voorzien zijn van een knappe zilveren voet. Uitstekend voor een housewarming party maar bijvoorbeeld ook voor een nieuwjaarsreceptie. Vergezeld van een lekker hapje in een mooi aperitiefglaasje en een heerlijk glaasje champagne zullen je gasten jouw housewarming party nooit vergeten.

Voor een mooie presentatie van al je aperitiefhapjes en desserts kijk je best even naar ons artikel ‘Lepelhapjes & aperitiefhapjes in glaasjes om van te smullen’. Daar krijg je alvast een goed beeld van ons assortiment en bovendien geven je meteen al leuke tips voor originele aperitiefhapjes & lepelhapjes voor jouw housewarming party of receptie.

Om het volledige aanbod aan wegwerp servies & bestek, plastic bekers & glazen, enzovoort te ontdekken, kom je best even langs in de dichtstbijzijnde AVA-winkel. Dan kan je meteen ook ideeën opdoen voor je andere feestbenodigdheden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *