AVA Luik viert samen met jullie haar 20-jarig bestaan!

Geplaatst op door AVA

AVA Luik bestaat dit jaar 20 jaar en dat vieren we samen met al onze klanten!Onze winkel te Luik bestaat dit jaar 20 jaar en dat willen we uiteraard niet onopgemerkt voorbij laten gaan! Het succes van onze winkel hebben we uiteraard aan jullie, onze klanten, te danken en net daarom nodigen we jullie uit om samen met ons het 20-jarige bestaan van onze winkel te vieren!

Op 29 oktober starten we met onze feestweek welke tot 3 november loopt. Tijdens deze week kan je mooie prijzen winnen en staan er ook leuke verrassingen op het schema!

Maak kans op een waardebon van €500 en meer!

AVA Luik heeft al 20 jaar lang alles in huis om het te maken. Van papierwaren over school-, knutsel- en bureaumateriaal tot horeca- en feestartikelen (en nog veel meer!).

Tijdens de feestweek van 29/10 tot 3/11 kan je dus niet alleen ons uitgebreide assortiment ontdekken maar kan je ook deelnemen aan onze wedstrijd waarbij je een waardebon van maar liefst €500 kan winnen!

Deelnemen aan de wedstrijd is vrij eenvoudig: in de winkel moet je verschillende productgerelateerde vragen beantwoorden. Het leuke is dat je alle antwoorden meteen in de winkel kan terugvinden wat de wedstrijd alleen maar spannender maakt!

Neem deel aan de wedstrijd in de winkel te Luik en maak kans op een waardebon van €500!

Maar da’s nog niet alles! Tijdens de feestweek hebben we nog heel wat verrassingen in petto voor al onze klanten. Deze gaan we echter nog niet verklappen – anders zou het geen verrassing zijn… – maar kan je zelf komen ontdekken tijdens onze feestweek!

Onze winkel te Luik vind je op de Boulevard de la Constitution 18, 4020 Luik. De winkel contacteren kan via het telefoonnummer 04/342 81 04.

Kom dus zeker met ons meevieren tussen 29/10 en 3/11 en wie weet ga jij aan de haal met de AVA waardebon van €500!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *