Verhuisdozen & verhuismateriaal – leid je verhuis in goede banen!

Geplaatst op door AVA

Hoewel er mooie vooruitzichten in het verschiet liggen, kijkt iedereen toch een beetje op tegen een verhuis. Zoveel spullen om in te pakken… En dan ook nog eens alles uitpakken zodra je bent aangekomen in je nieuwe woonst. Met onze verhuistips en ons verhuismateriaal zal het verhuizen een stuk vlotter gaan!

Dozen, dozen en nog eens dozen. Dat is rode draad doorheen alle verhuizingen. Al je spullen inpakken, vervoeren en daarna weer uitpakken. Een hele klus waarmee je meer dan je handen vol hebt. Ongetwijfeld blijven er ook bij jou heel wat verhuisdozen staan die dagen of weken later nog altijd niet uitgepakt zijn.


Een goede voorbereiding is half werk. Ga je zelf verhuizen? Zoek dan al wat werkvolk om je te helpen. Laat je de job liever over aan professionals? Neem dan contact op met een verhuisfirma om alles in goede banen te leiden. Een verhuiswagen met voldoende ruimte is altijd handig en een verhuislift is in sommige gevallen ook een must.

Hoeveel verhuisdozen heb je nodig?

Vervolgens maak je een inventaris van al je spullen op per kamer. Grote spullen kan je gewoon oplijsten en voor de kleine noteer je hoeveel verhuisdozen je per kamer nodig hebt. Zo weet je bij aankomst in je nieuwe woning perfect wat er waar moet komen. Na het opmaken van je inventaris weet je meteen hoeveel verhuisdozen je nodig hebt. En wanneer je de verhuisdozen koopt, moet je nog aan een aantal zaken denken: noppenfolie (in de volksmond bubbeltjesplastic), vulmateriaal,   plastic folie, golfkarton op rol (om de vloer te beschermen) en tape (verschillende soorten plakband).

Wat zit er in welke verhuisdoos?

Zodra alles ingepakt is (of voor het inpakken), vermeld je op de buitenkant van de doos wat erin zit en voor welke kamer de doos bestemd is. Met onze nieuwe verhuisdozen wordt dat heel gemakkelijk want op de zijkant staat er een handige checklist. Het voordeel is bovendien dat onze verhuisdozen zelfsluitend zijn en je ze dus ook voor andere doeleinden kan (her)gebruiken.

Inladen & verhuizen maar!

De dag voor de verhuis (of de dag zelf) groepeer je best alle verhuisdozen en meubels per kamer. Zo is het bij het uitladen makkelijker om meteen alles in de juiste kamers te plaatsen. Bovendien is de kans dan kleiner dat je achteraf urenlang moet zoeken naar die ene verhuisdoos waar net datgene inzit dat je dringend nodig hebt.

Wij wensen je veel succes met je verhuis! Ons assortiment verhuismateriaal en verhuisdozen kan je in één van onze winkels ontdekken. We staan ook altijd klaar met tips en advies.

 

 

4 Reacties op Verhuisdozen & verhuismateriaal – leid je verhuis in goede banen!

 1. Rasschaert schrijft:

  beste,

  wat zijn de prijzen van jullie verhuisdozen?

  • Hilde_AVA schrijft:

   Beste
   Voor alle details mbt prijzen kan u best even contact opnemen met één van onze winkels. Zij kunnen u hierover perfect informeren.
   Alle gegevens van onze winkels vindt u terug op onze website : http://www.ava.be.
   Mvg,
   Hilde

 2. Sofie schrijft:

  Beste
  Hebben jullie ook kledingverhuisdozen?
  Zo ja, welke maten/prijzen?
  MVG,
  Sofie

  • Simon schrijft:

   Dag Sofie,
   Ja hoor, wij verkopen kleerkastdozen. Dit is een grote stevige doos waar heel wat in kan. De afmetingen zijn 500x500x1300 (mm). Deze doos kost minder dan 10€. In uw AVA winkel kunnen ze u nog meer info geven. Het artikelnummer is 410809.
   Veel succes met uw verhuis.

   Simon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *